Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Fashion News News Wire Plancongan Singapur

Cara katon apik banget nalika lelungan: The Indie Beauty Expo

Pilih basa sampeyan
IndieBeauty.1
IndieBeauty.1

Entuk Baris.

Yen sampeyan duwe minat cilik ing WAJAH lan BADAN - iki minangka acara kanggo nambah tanggalan. Nalika ngarahake karo dandanan profesional, ana akeh perkara sing konsumen ora ngerti babagan tampil lan ambune luwih apik. Expo pancen pengalaman sinau amarga ngenalake merek, layanan, seniman selebriti, pendidik, insider kecantikan lan produk sing bisa dituku kanthi diskon.

Para pembeli lan desainer industri hotel, wisata lan pariwisata kudu melu acara kasebut lan nemokake garis paling anyar lan produk sing paling penting wiwit saka bayangan mripat emas nganti bella kemiri sing sumringah lensa kontak menyang Bear Russian nambah bobot sing bakal narik minat para tamu.

Best of Show (mesthi mratelakake panemume)

Produk kasebut mesthine ana ing kamar hotel, tas hadiah bisnis / maskapai kelas pertama, penumpang kelas ekonomi (ukuran sampel), ruang ganti klambi olahraga pria / wanita, spa, lan kabeh wilayah liyane sing masarakat lagi transit lan nampani gangguan sing ora mung mambu apik nanging apik kanggo sampeyan.

Minyak Kanya Mewah (Nggawe Kabecikan Kanthi Becik)

Yen chakra sampeyan ora cocog lan kabeh sistem sampeyan ora kuwat, minyak esensial iki bakal mbantu ngimbangi sikap sampeyan ing urip. Kanya minangka basa Sanskerta kanggo "bocah wadon" lan nuduhake muda, kesucian lan kemurnian. Yoga terinspirasi lan digawe nganggo bahan alami ing batch cilik saben inchi kulit lan kabeh roso bakal ditambah semangat. Saiki kasedhiya ing Four Seasons lan hotel NY Surrey, ditambah spa mewah lan resort ing saindenging Amerika Serikat, njaga minyak lan uyah kasebut ing kasus plancongan sampeyan bakal ngatasi rasa kuwatir kena hawa lan stres sing ana gandhengane karo bandara internasional, maskapai, hotel tanpa akses menyang udara ing njaba ruangan.

Bonus tambahan: Kanya ndhukung amal global sing nyedhiyakake pendhidhikan lan kesejahteraan kanggo bocah-bocah wadon ing negara berkembang.

Cotarde

Jeneng produk asale saka tembung Polandia kanggo bow utawa loop (Kokarda) lan diilhami dening rotasi baling-baling pesawat, lan ora gumun, lini produk kasebut dirancang kanggo "wong sing lagi mlaku."

Diwiwiti ing 2013, Cotarde minangka produk sing khusus kanggo pilot maskapai lan plancong sing kerep. Jalur kasebut nyedhiyakake perawatan kulit kanggo wong sing kena hawa garing banget (kaya mabur ing pesawat), asring ngganti zona wektu lan cuaca sing bisa ngrusak kulit.

Riset produk ditindakake ing pilot lan jet-setter sing lelungan internasional. Kemitraan dinamis kanggo Cotarde kalebu Dr. Danuta Dudek (peneliti lan ahli perawatan kulit) lan Victor Pellon (MBA, MSc), lulusan MIT, lan pilot profesional.

Aroms Natur Skincare

Catalunya, Spanyol minangka papan lair kanggo Aroms, ing 40 taun kepungkur, para wanita ing kulawarga wiwit campuran botani lan aromaterapi. Pendekatan holistik kanggo perawatan kulit lan awak saya maju lan saiki perusahaan duwe komitmen kanggo mbantu para wanita rumangsa yakin lan ayu. Ana akeh mupangat nggunakake 100 persen produk alami lan tanpa racun lan menehi dalan positif kanggo kesejahteraan.

Blog Aroms nyaranake nggunakake minyak pijet Love Your Breasts saben dina sawise siraman kanggo nambah nada lan tekstur nalika nambah kenceng. Produk kasebut dirumusake kanggo nutrisi lan kesehatan susu sing ayu.

Andmetik

Pria lan wanita nantang tweezer lan mbentuk alis bisa dadi akeh wektu lan nglarani. Supaya luwih elek, nyopot siji rambut bisa ngrusak bentuk sing sampurna. Nyopot rambut sing apik banget - bisa uga ora kelakon. Andmetika ngatasi masalah kanthi menehi jalur lilin paten sing cepet ditarik lan menehi bentuk sing sampurna.

Perusahaan kasebut diwiwiti dening Andrea Lehner sing nemokake yen alis menehi bentuk lan kontur ing rai lan alis sing sampurna penting kanggo praupan profesional lan narik kawigaten. Ing 2 menit, tali andmetika mbusak kabeh rambut ing oyot. Rambute sing dikethok tuwuh maneh - udakara sewulan mengko.

Dandanan Profesional Kryolan

Kanggo sapa wae sing nggunakake dandanan - iki merek sing kudu cepet nelpon. Kryolan nyedhiyakake profesional ing industri film, téater lan televisi kanthi produk suwene 70 taun. Perusahaan nawakake luwih saka 16,000 produk lan aksesoris dandanan sing berkualitas tinggi. Ahli kimia perusahaan ngembangake produk anyar saka kantor pusat ing Berlin lan nggawe lan nyempurnakake 750 warna intensif warna lan kasedhiya ing luwih saka 80 negara. Salah sawijining produk paling anyar kalebu Dermacolor kanggo dermatologis klinis. Warta sing apik yaiku produk kasebut ora dites kewan.

Amarga fokus industri, produk Kryolan awet lan apik - sanajan ana ing kondisi cahya lan syuting HD. Formula kasebut pigmen lan warna banget. Dheweke bisa njamin kelangsungan warna lan nawakake keamanan produk lan tingkat linuwih

Marinella

Perawatan kulit saben dina penting lan bisa uga salah sawijining cara paling gampang kanggo njamin rasa percaya diri. Produk marinella digawe nganggo bahan alami lan minyak esensial murni.

Amour New York

Amour New York minangka perusahaan sing nawakake produk Produk Laut, Laut lan Hari Perawatan Laut Mati Asli sing disertifikasi kanggo pria lan wanita. Produk kasebut asale saka mineral lan uyah alami sing ditemokake ing Segara Mati. Diproduksi ing Israel kanthi Praktik Pabrikan sing Apik (GMP) lan fasilitas pabrikan ISO, njamin kontrol kualitas lan kualitas produk sing dhuwur. Produk kasebut ngetutake pandhuan ketat sing digawe dening Menteri Kesehatan Israel lan FDA AS. Kabeh garis kasebut bebas kejem 100 persen lan disertifikasi dening Leaping Bunny lan PeTA.

Hemp & Gold Deep Cleansing Gel kalebu Mineral Laut Mati, Minyak Hemp (kalebu Omega 3, 6; Aloe Vera, Ekstrak Daun Rosemary lan wiji sing remuk. Krim Wengi Nourishing Diamond kalebu Powder Intan, Mineral Laut Mati, minyak alami lan ekstrak herbal kalebu Minyak Jojoba.Soket Minyak Daun Avokado, Ekstrak Lavender lan Aloe Vera uga Vitamin E lan Pro Vitamin B5.

Wewangian Mentah Roh

Merek kasebut diilhami dening proyek seni kolaborasi fotografer Australia Russell James, "Nomad Two Worlds," sing njelajah persimpangan antara budaya kuno lan modern, ngrayakake kekayaan komunitas pribumi lan terpinggir. Iki minangka perusahaan sing sadar sosial lan minangka gaweyan kolaboratif sing bisa digunakake ing papan sing ana gandhengane dermawan lan sektor swasta.

Raw Spirit minangka kolaborasi karo seniman Dr. Richard Walley lan juru bicara kanggo wong-wong Nyoogar Australia Kulon lan nyedhiyakake minyak wangi pertama, Wit Gratis, sing diilhami dening 20,000 taun babagan pribumi babagan kuwalitas unik wit geni kasebut. Perusahaan iki uga kerja sama karo komunitas tani ing Haiti, sumber premium Haiti Vetiver berkelanjutan. Perusahaan iki uga melu Essential Oils Tasmania, omah wangi Firmenich.

Restorsea

Organisasi kasebut nawakake perawatan kulit kelas medis kanthi bahan sing ora beracun. Miturut perusahaan kasebut, kabeh produk ngemot Aquabeautine XL, enzim sing diluncurake karo goreng salmon nalika penetasan. Bahan aktif nyedhiyakake mupangat sing padha karo asam glikolik tanpa efek samping sing kasar. Iki minangka exfoliator sing mung bisa ngeculake sel kulit sing mati, dadi sel kulit sing urip ora kena. Teknologi perusahaan adhedhasar ilmu pengetahuan lan didhukung dening panelitian klinis pihak katelu sing diterbitake ing jurnal medis

Haleys Beauty

Entri anyar ing industri kecantikan / kosmetik, misi Haleys yaiku nggawe produk dandanan sing fokus kanggo nambani kulit. Formula produk nggunakake bahan non-iritasi sing ramah kulit lan ora kalebu parabens, sulfat, phthalates utawa wewangian lan bebas vegan lan bebas kekejeman. Perusahaan kasebut mitra karo program PeTA's Beauty Tanpa Bunnies lan janji ora bakal nyoba nyoba kewan utawa nggunakake bahan-bahan saka kewan.

Utamane nggawe permukaan sing sutra kanggo aplikasi dhasar kasebut. Campuran karo vitamin lan ekstrak botani lan alat bantu kanggo nambah umure yayasan kasebut. Cocog kanggo kabeh warna kulit lan macem-macem jinis kulit.

Yayasan cair nawakake finish matte lan menehi dosis kaping pindho pigmen sing ndhelikake cacat kulit. Uga kalebu antioksidan sing menehi nutrisi, lancar lan nglindhungi kulit saka lingkungan.

Dr.Mrrene

Dikembangake dening Macrene Alexides (MD, PhD, lan FAAD) sing duwe gelar telu saka Universitas Harvard kalebu BA, MD lan PhD ing Genetika, Alexides minangka Fulbright Scholar kanthi penghargaan riset ing Eropa. Kajaba iku, dheweke dadi Fellow Akademi Dermatologi Amerika lan American Society for Laser Medicine and Surgery lan Double Board Certified ing Dermatology ing Uni Eropa lan AS.

Dr. Alexiades wis digandhengake karo L'Oreal, Paris lan nggawe perusahaan riset perawatan kulit dhewe, NY Derm LLC. Dheweke afiliasi karo Rumah Sakit Lenox Hill, Rumah Sakit Yale / New Haven lan Rumah Sakit Yale / West Haven VA. Fokus latihane yaiku terapi anti-kanker dermatologis topikal lan terapi anti-penuaan, teknologi laser lan peremajaan kulit.

"37" kalebu bahan-bahan organik sing diturunake saka tanduran (yaiku, kopi organik, teh Yerba Mate, Feverfew, Ginkgo Bilobolol, Milk Thistle, gliserin lan lesitin), lan ditampilake ing kemasan kaca lan karton sing bisa diolah maneh sing digawe ing AS saka AS bahan sumber. "37" ora nggunakake parabens, plastik, phthalates, sulfat, propilena glikol, wewangian, bahan-bahan kewan utawa manungsa lan ora dites ing kewan.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan