24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Gambia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Turki Breaking News

Turkish Airlines tetep njembarake ing Afrika

0a1-104
0a1-104
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Turkish Airlines mabur menyang luwih akeh negara lan tujuan ing saindenging jagad, terus ngembangake kanthi ngluncurake penerbangan menyang Banjul sing dadi ibukutha Gambia. Ing tanggal 26 November 2018, penerbangan Banjul bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu lan bakal ana hubungane karo penerbangan Dakar.

Banjul sing dadi ibukutha lan kutha plabuhan penting Gambia, dununge bebarengan karo Samodra Atlantik. Kanthi penerbangan Banjul, Turkish Airlines nambah jaringan penerbangan dadi 54 ing Afrika kanthi ngiyatake anane ing bawana. Sawise nambahake Banjul, Turkish Airlines saiki tekan 123 negara kanthi 305 tujuan ing saindenging jagad.

Ing upacara pembukaan, Wakil Presiden Senior Sales (2. Wilayah) Pak Kerem Sarp negesake: "Kita yakin manawa Afrika bakal nambah pentinge pariwisata lan perdagangan dunya ing jangka menengah lan jangka panjang, lan kita uga kudu nandur modal nganti bisa saka Afrika. Banjul minangka tujuan kaping 54 jaringan kita ing Afrika. Dadi, kita yakin manawa penerbangan Banjul bakal menehi kontribusi kanggo nemokake potensial Gambia kanggo jagad. Minangka maskapai penerbangan Turki lan maskapai penerbangan sing mabur menyang tujuan liyane ing Afrika, Turkish Airlines tetep nampilake kualitas layanane ing kabeh wilayah Afrika. ”

Jadwal penerbangan Banjul kaya sing dijadwalake tanggal 26 Juni:

Nomer Penerbangan Dina tekane

TK 599 Monday IST 01:30 DSS 6:10
TK 599 Monday DSS 06:55 BJL 7:50
TK 599 Monday BJL 08:45 IST 18:55
TK 597 Friday IST 13:30 DSS 18:10
TK 597 Friday DSS 18:55 BJL 19:50
TK 597 Friday BJL 20:45 IST 6:55 +1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov