24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Republik Dominika Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Club Melia ngumumake pembukaan resort mewah mewah ing Punta Cana

0a1a-120
0a1a-120
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Klub Melia dening Melia Hotels International, cabang kepemilikan liburan saka Melia Hotels International sing berbasis ing Spanyol, wis ngumumake pembukaan Circle ing Desember 15 ing Paradisus Palma Real ing Punta Cana, Republik Dominika.

Circle ing Paradisus Palma Real minangka resor mewah mewah kabeh khusus kanggo anggota program keanggotaan internasional paling anyar ing perusahaan kasebut, Circle by Melia, nemtokake maneh kepemilikan plancongan kanggo wisatawan modern kanthi plancongan, kemewahan lan layanan tanpa wates. Pengalaman sing ngasilake pengalaman nampilake kelas masak karo koki, kesehatan lan kesehatan warga ing Circle Studio ing spa modern lan fasilitas fitness kanthi instruksi klompok cilik, olahraga banyu lan kegiatan banyu, instruksi golf kelas dunia lan golf analytics, lan liya-liyane.

Anggota Lingkaran dening Melia wis integral karo program loyalitas Melia Hotels International MeliáRewards lan gampang lan fleksibilitas kanggo nginep ing properti Melia Hotels International ing saindenging jagad. Tingkat keanggotaan Biru, Abang Tanpa wates utawa Ireng tanpa wates cocog karo level MeliáRewards Silver, Gold lan Platinum. Keanggotaan Ireng Tanpa wates nggambarake tunjangan paling dhuwur. Anggota uga duwe mupangat nggunakake sistem pertukaran RCI lan mitra liyane.

Circle by Melia nawakake layanan lan fasilitas eksklusif paling dhuwur, kalebu transfer pribadi, pengalaman makan eksklusif, perawatan spa, lan fasilitas tambahan khusus kanggo bocah lan pasangan. Butler tanpa wates nggawe preinan tanpa wates sadurunge anggota teka, ngubungi pasangan lan kulawarga kanggo ngrencanakake preinan sadurunge lan ngurus kabeh kebutuhan sajrone nginep.

Dirancang kanthi bentuk bunder, simbol universal sing lengkap lan sampurna, Resor anggota Circle by Melia bakal nyedhiyakake pengalaman sing paling mewah ing Punta Cana, mung jarak 30 menit saka Bandara Internasional Punta Cana ing Playa de Bavaro. Dununge cedhak karo Grand Reserve anyar ing Paradisus Palma Real, dibukak bebarengan.

"Kita seneng banget amarga Circle tandatangan anyar kanthi resort anggota Melia ngilangi cetakan nalika dadi pengalaman kepemilikan liburan sing disesuaikan," ujare Victor Hugo Charco, wakil presiden operasi lan proyek strategis kanggo Club Melia dening Melia Hotels International . "Apa sampeyan pengin fokus ing kesehatan, sinau masak karo koki, ningkatake game golf, nonton bocah-bocah sinau lan seneng-seneng ing wektu sing padha utawa duwe juru bungkus tanpa wates ngurusi kabeh kabutuhan, kabeh ana ing kene khusus kanggo anggota karo Lingkaran ing Paradisus Palma Real. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov