Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Wisata Czech: Pariwisata UEA menyang Republik Ceko berkembang pesat

0a1a-123
0a1a-123
ditulis dening Kepala Editor Tugas

CzechTourism (Otoritas Turis Ceko) lan Kedutaan Besar Republik Cheska ing Abu Dhabi, ujar manawa jumlah wisatawan nomer loro nomer loro saka negara-negara Dewan Kerjasama Teluk, sawise Arab Saudi, menyang negara Eropa Tengah yaiku saka Uni Emirat Arab. Pratelan saka CzechTourism lan Kedutaan Besar ujar manawa lelungan saka UEA menyang Republik Ceko tuwuh luwih saka 18% ing paruh pertama taun, luwih cepet tinimbang periode sing cocog sadurunge, lan dikarepake 2018 bakal rampung kanthi kenaikan sing signifikan ing nomer lelungan metu.

Ngomentari perjalanan sing tambah akeh saka UEA, HE Alexandr Sporýš, Duta Besar Republik Ceko menyang UEA, ujar: "Kanggo para ekspatriat lan warga negara, Republik Ceko minangka tujuan sing geografis sing apik banget. Negara kasebut nawakake macem-macem pengalaman sajrone jarak penerbangan limang jam sing bisa digunakake kanggo para tamu akhir minggu ngunjungi Republik Ceko. ”

Nomer plancongan saka UAE menyang Republik Ceko ing telung taun kepungkur udakara 100,000 wong kanthi tingkat pertumbuhan rata-rata luwih saka 28 persen sajrone periode kasebut. Durasi rata-rata lelungan UAE menyang Republik Ceko yaiku kisaran 3.4 nganti 4.3 dina.

Monika Palatková, direktur Managing, Otoritas Turis Ceko - CzechTourism, ujar, "Republik Ceko minangka salah sawijining tujuan Eropa sing paling cedhak ing UAE sing uga disenengi para turis kulawarga. Tujuane kanggo nggayuh para wisatawan UAE sing potensial lan menehi pengalaman eklektik sing bisa ditawakake Republik Ceko ing spektrum warisan kanggo modernitas sing ditambah karo keragaman lanskap lan budaya alam negara. "

Dheweke ujar manawa sacara global Republik Ceko cepet banget dadi tujuan sing digoleki lan jumlah pengunjung terus berkembang suwene telung taun kepungkur, negesake manawa CzechTourism wis ngrampungake 'Discover Central Europe Middle East RoadShow' ing UAE minangka bagean kampanye sing luwih jembar ing saindenging negara Teluk kanggo ngrayu para turis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov