24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Finlandia Industri Hospitality Investments Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Helsinki golek yuta pengunjung virtual ing taun 2019

0a1a-131
0a1a-131
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pengalaman turis kota virtual sing unik wis dikembangake dening Kutha Helsinki bebarengan karo mitra VR-studio ZOAN. Virtual Helsinki (VR-Helsinki) bakal ditampilake ing Slush, acara wiwitan utama ing donya, tanggal 4-5 Desember.

Virtual Helsinki minangka kembar digital saka Helsinki sing wis digawe kanthi modeling 3D. Tujuane kanggo profil Helsinki minangka pusat keahlian VR / AR, uga kanggo narik sejuta pengunjung virtual menyang Helsinki ing taun 2019.

“Pariwisata virtual minangka tema sing menarik lan saya global. Para konsumen saya ngerti babagan pengaruh iklim ing pariwisata lan kepengin njupuk keputusan sing tanggung jawab. Pariwisata virtual uga nyengkuyung tujuane Helsinki dhewe dadi pelopor pariwisata berkelanjutan sambil nguatake reputasi kita minangka kutha sing nggunakake inovasi digital paling anyar, "ujare Laura Aalto, CEO Helsinki Marketing.

Urip kutha, desain lan alam

Helsinki bubar menang kompetisi Eropa Modal Pariwisata Cerdas Eropa anyar, kriteria evaluasi kalebu pembangunan pariwisata berkelanjutan, panggunaan digitalisasi ing layanan pariwisata, warisan budaya sing menarik lan penawaran pariwisata sing inovatif. VR-Helsinki nggabungake tema sing padha.

Ing pengalaman kutha virtual sing ditampilake ing Slush, para pengunjung bisa seneng tur ing Senat Square, omah arsitek Finlandia Alvar Aalto sing legenda ing Munkkiniemi lan pulau rekreasi Lonna. Tur kasebut diiringi musik lan musim sing ganti.

Konten uga dening panyedhiya layanan

Nalika akeh pelaku industri pariwisata wis masrahake tujuane ing 360-video sing bisa dideleng ing headset VR, konsep Virtual Helsinki luwih jembar. VR-Helsinki ngidini para tamu bisa bebas pindhah menyang simulasi komputer ing Helsinki, lan macem-macem pengalaman tambahan bisa digawe. Ing mbesuk, VR-Helsinki bakal dadi platform digital sing ngidini uga panyedhiya layanan mbukak bisnis.

"Contone, pengunjung bisa tur menyang Helsinki kaya awal abad kaping 20 utawa tuku produk desain Finlandia lan dikirim menyang omah kanthi pos. Kajaba iku, amarga kasunyatan virtual dadi luwih sosial ing wektu sing cedhak, kanca-kanca saka saindenging jagad bisa ketemu lan njelajah tujuan virtual kanthi bebarengan, ”ujare Miikka Rosendahl, CEO ZOAN.

"Helsinki pengin nawakake pengalaman sing luwih apik kanggo para pengunjung. Pengalaman kutha virtual nawakake kesempatan tanpa wates kanggo ngunjungi Helsinki saka sofa dhewe. VR-Helsinki uga bisa digunakake kanggo promosi Helsinki dadi kutha tuan rumah kongres lan acara, "tambah Laura Aalto.

VR-Helsinki bakal kasedhiya ing taun ngarep, kayata saka toko konten VR lan ing macem-macem acara lan papan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov