24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Nggawe jagad ijo sing luwih apik ing Mövenpick Hotel Bahrain

Mövenpick-Hotel-Bahrain
Mövenpick-Hotel-Bahrain
ditulis dening editor

Kanthi gaya urip kosmopolitan lan ekonomi sing subur, Kerajaan Bahrain wis dadi salah sawijining tujuan sing paling apik ing Wilayah Teluk. Ing arsitektur kontemporer lan interior Mövenpick Hotel Bahrain ditambah karo teknologi lan fasilitas paling anyar - kabeh sing diarepake saka hotel bintang 5 bisa dicampur karo tradisi Arab lan sentimen perhotelan Swiss.

Green Globe bubar negesake maneh Mövenpick Hotel Bahrain kanggo taun kaping enem kanthi berturut-turut hotel kasebut entuk skor kepatuhan dhuwur 81%.

Pak Pasquale Baiguera, General Manager Mövenpick Hotel Bahrain ujar, "Tim kita kerja keras ing saindhenging taun kanggo nggayuh tujuan bisnis sing berkelanjutan lan tujuane dadi hotel bintang lima yaiku terus ngupayakake njupuk pendekatan lan alternatif sing berkelanjutan sing nggawe donya sing luwih apik. awake dhewe lan generasi mbesuk. Iki minangka kesan sing nyenengake lan nyenengake nalika memenuhi kriteria Green Globe lan nampa sertifikasi maneh saben taun. ”

Target utama tim Teknik yaiku nyuda banyu lan energi sing digunakake kanthi utilitas 2.5% ing taun iki. Nanging, hotel kasebut bisa ngirit panggunaan listrik 4.38% lan banyu 7.22% ing 2017 dibandhingake karo 2016.

Kanggo nggayuh asil kasebut, Mövenpick Hotel Bahrain fokus ing manajemen sumber daya sing luwih apik diwiwiti kanthi ngawasi konsumsi energi saben wulan. Paling anyar, kabeh sistem pencahayaan dianyari dadi pencahayaan LED kanthi perubahan pungkasan lampu biasa ing area umum dadi 3.5 W LED. Langkah ngirit energi liyane kalebu ngenalake sistem pendinginan adiabatic sing wis dipasang ing pendingin uga reresik lan ganti saringan AC kanthi rutin. Salajengipun, staf dianjurake supaya bisa nggunakake pendekatan kanggo nyuda konsumsi listrik kanthi netepi kabijakan hemat energi hotel ing endi lampu lan peralatan dipateni nalika ora digunakake.

Mövenpick Hotel Bahrain kerja sama karo klompok kesejahteraan kewan ing komunitas kasebut minangka bagean saka inisiatif sosial. Kajaba iku, saben dina hotel nyumbang turahan panganan lan panganan sing ora digunakake saka pawon kanggo mbantu amal lokal lan wong-wong sing butuh ing Kerajaan. Kolega uga melu ing Jam Bumi saben taun nalika kabeh staf nglumpukake lan mateni lampu sajrone sakjam minangka gerakan bebarengan kanggo ngatasi perubahan iklim.

Globe Ijo minangka sistem kesinambungan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi lan manajemen berkelanjutan bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Globe Ijo adhedhasar ing California, USA lan dituduhake ing luwih saka 83 negara.  Globe Ijo minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.