Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Apa sing sabanjure kanggo Pariwisata Malaysia?

Diskusi panel karo para ahli pariwisata saka Malaysia mungkasi acara peluncuran sewulan kanggo Jaringan Pariwisata Dunia minggu iki.

Diatur dening Rudolf Herrmann, kepala WTN Malaysia Bab, diskusi panel kalebu

  • Sook Ling Yap - Asian Overland Services DMC
  • Badaruddin Mohamed - Pariwisata USM
  • Presanth Chandra - TIN Media & MICE
    Jane Rai - Pandhuan Wisata Warisan kanthi opsi virtual
  • Sam Liew - VP-PR WTN Malaysia
  • Skal
  • Pariwisata Malaysia
  • Asosiasi Hotel Malaysia

    Ing tanggal 23 Desember, cara mbukak dalan pariwisata dibuka ing Malaysia ditetepake dening perdana menteri sing mulya uga menteri pariwisata kanthi umum. Wiwit Maret 2020 wis ana macem-macem pesen utawa gerakan kontrol, uga watesan kanggo ngoperasikake bisnis adhedhasar pariwisata ing Malaysia. Macem-macem asosiasi lan organisasi sing ana gandhengane kayane durung bisa ngasilake solusi sing bisa ditindakake kanggo ngatasi asil ekonomi sing rusak ing perdagangan kita sing disebabake dening pandemi lan efek.

Kangge, wis ana akeh survey dening macem-macem panguwasa, kanggo njaluk tren sing dikarepake kanggo lelungan pasca-pandemi ing Malaysia. Temuan utama yaiku:
Plancongan akhir minggu ing njero omah diwiwiti luwih dhisik, ora adoh saka omah. Wiwit Maret / April '21, lelungan udhara jarak menengah nganti 4 jam munggah.

Pelanggan fokus ing:

  • masalah keamanan / kebersihan / kesehatan
  • Tetep karo klompok wong (kanca / sedulur) sing luwih cedhak
  • Goleki hotel kanthi standar higienis sing dhuwur
  • Pilih restoran kanthi kebersihan / keamanan
  • Pelanggan seneng ruangan kanthi sirkulasi udara (Glamping, kegiatan outdoor)
  • Durung plancongan Sepur / bis, kamangka penerbangan wis ora apa-apa.
  • Merek 4/5-bintang nyedhiyakake kapercayan pelanggan babagan masalah keamanan lan kebersihan
  • Akomodasi pribadi kaya layanan / apartemen nyebabake masalah kesehatan
  • Tujuan sing dikarepake yaiku pantai, gunung, deso - gantos karo kutha
  • Perjalanan grup ora dikepengini, kendaraan pribadi dadi pilihan sing disenengi.
  • Wong pengin golek lelungan sing ora kejawab taun 2020, paling ora rencana kaping 2021.
  • APP nganyari kesehatan ing tujuan kasebut amarga alasan keamanan
  • Sepira amané kasus sing dituju @ kasus Covid?
  • Daya tarik produk inovatif dening panyedhiya (kayata kerja saka hotel)
  • T / O kanggo nemokake utawa nggawe inovasi / inovasi, kayata Tur virtual kanthi pandhuan warisan?
  • Gunakake teknologi sing dibutuhake (pindai dokumen tanpa tutul lsp)
    Sawetara kudu miwiti, wong liya bakal ngetutake tur kesehatan / tawaran (yoga, ruangan dll.)
  • Masalah keberlanjutan kudu ditangani [tanpa racun, tanpa plastik…]
    Peningkatan dhukungan kanggo produk lokal bakal dipertimbangkan
    Apa dadi norma anyar sing bakal diuji Kovid-negatif sadurunge numpak pesawat?
  • Negara bisa nggambar rencana umum kanggo mbukak maneh lelungan kanthi luwih cepet
    -gawe kolektif kanggo ngleksanakake lan nyurung bebarengan
  • Langkah sabanjure: Deklarasi darurat krisis iklim dening ETOA
    (Asosiasi Pariwisata Eropa)

    Iki minangka pilihan tren lan pitakon sing bakal digunakake sajrone kursus yen cukup wektu. Bakal dikurangi nalika sesi mlaku, gumantung karo diskusi lan penjelasan para ahli.

Kanggo gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia, bukak www.wtn.travel/register

Print Friendly, PDF & Email