Airlines aviation Mexico Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Uni Maskapai Penerbangan lan Pilot Aeromexico Isih Ana Peluang

aeromexicopilots
maskapai aeromexico lan pilot

Serikat penerbangan lan pilot Aeromexico, Asociación Sindical de Pilotos Aviadores de Mexico (ASPA) sing makili pilot Meksiko, isih mbantah babagan negosiasi saiki. Kesepakatan perlu supaya maskapai kanggo netepi komitmen lan tujuan sing dibutuhake dening para utangan bangkrut perusahaan kanggo ngakses pambayaran sabanjure miturut utang Senior ing Facility Credit Possession (DIP Financing).

Aeromexico (Grupo Aeroméxico, SAB de CV) kudu nerusake negosiasi karo ASPA supaya bisa entuk kesepakatan sajrone jangka waktu 7 dina sing digawe ing Perjanjian Kredit (Periode Cure).

Maskapai kasebut ngumumake yen ngetutake acara sing relevan sadurunge tanggal 29 Desember 2020, sanajan wis ana kemajuan sing signifikan ing negosiasi Perjanjian Penawaran Kolektif sing anyar, panyesuaian sing dibutuhake kanggo ngadhepi efek samping sing disebabake industri maskapai amarga pandemi global COVID -19, negosiasi karo kabeh serikat pekerja sing durung rampung, miturut tonggak penting sing diwajibake dening para utangan kanggo ngakses pambayaran miturut Debitur Senior ing Facility Credit Possession (DIP Financing), sing dipikolehi sajrone proses restrukturisasi finansial kanthi sukarela ing Bab 11 Bangkrut Kode Amerika Serikat.

Rembugan karo Asociación Sindical de Sobrecargos de Aviación de México (ASSA) terus maju ing kahanan sing paling apik. Mula, perusahaan ngarep-arep entuk kesepakatan sajrone periode kasebut, sing bakal dilaporake ing dina sabanjure.

Perusahaan kasebut ngakoni upaya sing ditindakake para serikat kerja kanggo ngemot efek negatif saka pandemi lan bakal terus kerja kanthi terkoordinasi karo perwakilane kanggo memenuhi syarat-syarat sing dibutuhake kanggo njaluk pambayaran sabanjure ing Tranche 2 saka Pembiayaan DIP.

Aeromexico bakal terus ngupayakake kanthi tertib proses sukarela nyusun ulang finansial miturut proses Bab 11, nalika tetep ngoperasikake lan nawakake layanan kanggo para pelanggan lan ngontrak barang-barang lan layanan sing dibutuhake kanggo para operator. Perusahaan bakal terus nggunakake kaluwihan proses Bab 11 kanggo nguatake posisi finansial lan likuiditas, nglindhungi lan ngreksa operasi lan aset, lan ngetrapake penyesuaian sing dibutuhake kanggo ngatur pengaruh COVID-19.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.