Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Maskapai Estelar nyambungake Caracas saka Roma sawise absen 17 taun

Lintang
Lintang

Operator Venezuelan, Estelar Latinoamérica, kantor pusaté ing Caracas, kanthi resmi miwiti ngoperasikaké rute Caracas-Roma-Caracas.

Operator Venezuelan, Estelar Latinoamérica, kantor pusaté ing Caracas, kanthi resmi miwiti ngoperasikaké rute Caracas-Roma-Caracas. Sawise 17 taun tanpa pesawat langsung, Roma bakal nyambung maneh menyang ibukutha Venezuela seminggu sekali ing dina Jumuah jam 12:40, nalika saka Caracas bakal mabur menyang Roma, Kamis jam 6:20 sore. Muga-muga perusahaan bisa sukses nambah frekuensi.

Penerbangan kasebut bakal dioperasikake karo Airbus A340-313 kanthi kapasitas 267: 12 ing kelas siji, 42 ing kelas bisnis, lan 213 ing kelas turis. Wektu mabur bakal 10 jam 30 menit, dadi pesawat paling dawa sing dioperasikake maskapai kasebut.

"Kanthi nerusake layanan udara menyang Roma, saiki kita ngusulake 7 tujuan internasional, lan 2 tujuane bakal ing Eropa," ujare Boris Serrano, presiden maskapai kasebut, nambahake, "Iki minangka asil saka upaya gedhe perusahaan penerbangan kasebut nggawe tim sing apik banget lan siyap kanggo nawakake akeh sambungan ing wektu sing cedhak kanthi tujuan kanggo nyukupi kabutuhan para penumpang. ”

Rute Caracas-Roma sing anyar ditemoni para turis, turis bisnis, lan komunitas Italia-Venezuelan sing paling gedhe ing antarane komunitas asing lan dadi kesempatan sing apik kanggo promosi tujuan Italia. "Iki minangka pasar sing penting banget," ujare Serrano, "Lan kita yakin manawa upaya sing ditindakake ing Aerolíneas Estelar kanggo ningkatake konektivitas bakal entuk manfaat ing bidang urusan internasional lan hubungan kulawarga ing antarane kaloro negara."

"Tujuan kita kanggo 2019: rute kaping telu menyang Eropa lan menyang Amerika kidul lan tengah. Kita wis milih GSA - Tal Aviation - kanggo nyedhiyakake pasar Italia kanggo leladen lan tiket Aerolíneas Estelar, "ujare Boris Serrano.