24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Kepulauan Cook Kuliner Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Selandia Anyar Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Anggur & Roh

Grup Hotel Pacific Resort Nggawe Range Anggur Eksklusif

Pacific-Resort-Hotel-Group-Launches-Exclusive-Range-Anggur-896x480
Pacific-Resort-Hotel-Group-Launches-Exclusive-Range-Anggur-896x480
ditulis dening Dmytro Makarov

Sekilas, sampeyan bisa uga ora ngerti babagan sing padha karo Gisborne, Selandia Baru lan Kepulauan Cook tropis. Nanging, yen sampeyan ndeleng kanthi tliti, sampeyan bakal miwiti prelu mirsani; dawa wedhi pantai putih, iklim sing apik banget, jajaran gunung sing nggumunake, lan paling penting, warga sing grapyak sing mesthi ngupayakake supaya bisa nemu pengalaman kanthi cepet-cepet.

Ing Pesisir Timur Pulo Lor Selandia Baru, Gisborne minangka wilayah nomer papat anggur paling gedhe ing negara kasebut; omah kanggo campuran produsen anggur gedhe, pabrik anggur butik, lan petani wirausaha. Ing kene sampeyan bakal nemokake kebon anggur lan pabrik anggur Longbush sing menang, perusahaan kulawarga lan perusahaan sing duwe spesialisasi anggur sing apik.

Ing wulan Juli, 2018, Longbush gabung karo pemenang penghargaan Pacific Resort Hotel Group (PRHG), kanggo ngasilake macem-macem anggur kanggo distribusi ing properti Kepulauan Cook. Pamilik Longbush, John Thorp, ujar "mesthi ana pangembangan anyar ing bisnis, pola cuaca sing beda-beda sing pengaruh kanggo panen lan pasar anyar sing bisa dieksplorasi".

PRHG lan Longbush seneng aliansi alami. Pegunungan Gisborne ana ing sisih lor lan sisih lor mangetan, lan iklim garing digawe adhem nalika musim panas kanthi angin saka sisih Lor saka Pasifik. Lemah endapan sedimen Gisborne sing subur entuk manfaat saka kahanan cuaca sing harmoni lan asile minangka lingkungan sing ideal kanggo tuwuh lan ngasilake anggur kelas dunia.

Kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing industri iki, Thorp nggawa akeh pengalaman lan ilmu kanggo ngasilake anggur sing berkualitas. Tim pembuat anggur Thorp nggunakake kekuwatan wilayah Gisborne kanggo ngasilake kisaran sing kalebu Merlot-Rosé, Pinot Gris, lan Merlot supaya para tamu PRHG bisa ngrasakake.

PRHG lan Longbush bosok banget ing komunitas kasebut lan rasa kulawarga integral kanggo kaloro operator butik. Kayane mung cocog kanggo jeneng anggur ing konsep komunitas; Māua, Nōku, lan Tā'au. Māua, diterjemahake saka Cook Islands Maori tegese duweke, minangka Merlot-Rosé sing apik lan apik banget; Nōku, duweke aku, Pinot Gris sing apik banget lan imbang, dene Tā'au, duweke sampeyan, yaiku Merlot sing isih enom lan manis lan apikan.

Rentang kasebut saiki kasedhiya ing swarga cilik Kepulauan Cook lan dinikmati dening para tamu ing properti PRHG.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.