24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Kepulauan Cook News wong News Wire Plancongan

Produk Baru Meningkatake Industri Pariwisata Atiu

Produk-Baru-Meningkat-Atiu-Pariwisata-Industri-900x480
Produk-Baru-Meningkat-Atiu-Pariwisata-Industri-900x480
ditulis dening Dmytro Makarov

Direktur Penjualan lan Pemasaran Global Karla Eggelton lan Eksekutif Digital Tony Fe'ao ketemu karo Dewan Industri Pariwisata Atiu (ATIC) kanggo ngrembug babagan pemasaran lan perencanaan mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

Direktur Penjualan lan Pemasaran Global Karla Eggelton lan Eksekutif Digital Tony Fe'ao ketemu karo Dewan Industri Pariwisata Atiu (ATIC) kanggo ngrembug babagan pemasaran lan perencanaan mbesuk.

Dheweke gabung karo Robert Skews saka Turama House.

Dheweke disengkuyung ndeleng generasi anyar Atiu sing melu pariwisata - nyedhiyakake produk anyar kanggo Atiu uga operator pariwisata sing mantep.

Tim kasebut nindakake pamriksa situs lan ngalami sawetara produk anyar sing kasedhiya ing pulau.

Dheweke uga nganakake rapat karo ATIC, para tamu lan pandhuan wisata, supaya industri bisa nggunakake kesempatan kanggo pasar ing ruang digital.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.