24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Kepulauan Cook Warta Pamrentah rapat News wong News Wire Plancongan

Taun Pariwisata China Pasifik 2019

China-Pasifik-Pariwisata-Taun-2019
China-Pasifik-Pariwisata-Taun-2019
ditulis dening Dmytro Makarov

Minggu kepungkur, Eksekutif Perdagangan & Komunikasi, Claire Wilson, gabung karo Menteri Pariwisata Asosiasi, Hon Tai Tura menyang Shanghai.

Print Friendly, PDF & Email

Minggu kepungkur, Eksekutif Perdagangan & Komunikasi, Claire Wilson, gabung karo Menteri Pariwisata Asosiasi, Hon Tai Tura menyang Shanghai.

Menteri Bersekutu memimpin Delegasi SPTO minangka bagean saka Mart International Travel Mart.

Minggu kasebut kalebu pameran lan negosiasi karo Menteri Budaya lan Pariwisata China, Hon. Luo Shugang.

SPTO golek dana saka pamrentah Republik Rakyat Tiongkok kanthi Inisiatif Sabuk lan Pendanaan Jalan.

Kaloro pamrentah lagi siyap-siyap kanggo Taun Pariwisata China Pasifik 2019; inisiatif kanggo nguatake visibilitas tujuan Pulau Pasifik kanthi ngembangake produk sing paling cocog karo rata-rata wong Tionghoa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.