Airlines Airport Australia Breaking News Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi News Wire Plancongan

Qantas kanggo nambah penerbangan Fiji

Pilih basa sampeyan
Penerbangan-Qantas-kanggo-nambah-Fiji-970x480
Penerbangan-Qantas-kanggo-nambah-Fiji-970x480
ditulis dening Dmytro Makarov

Maskapai Australia Qantas rencana nganyari maneh layanane menyang Fiji taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

Maskapai Australia Qantas rencana nganyari maneh layanane menyang Fiji taun ngarep.

Operator kasebut nggawe aplikasi menyang agensi layanan udara Australia minggu kepungkur, ujar manawa dheweke pengin miwiti rute ing pungkasan Maret.

Wis nglamar udakara 700 kursi saben minggu, utawa udakara patang penerbangan bali.

Ing wulan Oktober, Australia lan Fiji nandatangani perjanjian layanan udara kanggo nambah kursi sing kasedhiya ing penerbangan antarane rong negara kasebut kanthi 20 persen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.