24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Awards Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii LGBTQ News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Keslametan Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia nyetel 2021 tren sing nggawe pemimpin bisa mlumpat

The Jaringan Pariwisata Dunia nglajengake semangat ngarep-arep saka negara menyang negara ing pesta Taun Anyar dina iki, ngrungokake crita luar biasa sing diandharake dening para pemandu wisata.

Pandhuan wisata minangka tulang punggung saka industri wisata lan pariwisata ing saindenging jagad.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) pengin pandhuan wisata bakal luwih kuwat.
Juergen Steinmetz, pangadeg WTN: "Kita bangga bisa nduwe pembalap hebat industri iki kanggo ngrayakake 35 taun Federasi Pandhuan Pariwisata Dunia (WFTGA)."

Ewonan pamirsa ing eTurboNews jaringan, media sosial, lan wong-wong sing melu acara virtual Taun Anyar kanthi nggedhekake seneng banget lan nesu frustasi kanggo taun 2020 kanggo nampi taun pangarep-arep, taun 2021.

Musik pesta sing luar biasa nggawe wong lunga. Crita sing ditindakake dening para tur tur saka Rusia, Iran, Costa Rica, Siprus, Afrika Selatan lan Amerika Serikat menehi inspirasi.

Apa bagean gay ing Washington DC sing dikandhani? Ora ana diskriminasi ing industri perdamaian lan kesetaraan iki.

Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO gabung karo partai kasebut saka Spanyol bebarengan karo tokoh terkenal saka Arab Saudi, Ethiopia, Yordania, Serbia, Australia, Jerman, Italia, lan akeh negara liyane.

Dr. Rifai ndhesek Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) saiki kanggo main adil kanggo nanggepi petisi WTN kanggo mulihake Kesopanan ing UNWTO

Cuthbert Ncube, ketua Dewan Pariwisata Afrika nerangake kesempatan kanggo Benua Afrika.

Dr. Peter Tarlow, salah sawijining pendiri Jaringan Pariwisata Dunia nyritakake pentinge keamanan lan keamanan uga ngluwihi COVID-19

Wayahe pesta, lan sing dadi Maricar Donato saka Washington Tours & Acara. Dheweke uga duta besar WFTGA lan bubar dadi pahlawan pariwisata dening WTN

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel

Jaringan Pariwisata Dunia rampung suwene wulan Desember kanthi pamer unik stream acara Zoom skegiatan howcasing dening anggota WTN. WTN duwe anggota ing 124 negara anggota lan ngarahake dadi swara anyar kanggo akeh sing durung duwe swara ing industri sadurunge. WTN uga dadi kasempatan kanggo pimpinan anyar gabung karo sing wis mantep ing proses pembangunan maneh.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan WTN lan anggota, bukak www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.