Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman News Pariwisata transportasi

Cayman Airways ngirim Boeing 737 MAX pertama

0a1a-160
0a1a-160
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing lan Air Lease Corp saiki ngirim 737 MAX 8 pertama kanggo Cayman Airways. MAX 737 pertama sing mlebu layanan ing Karibia minangka awal rencana maskapai kanggo modernisasi armada lan nggedhekake jaringan.

"Cayman Airways bisa nggayuh tingkat efisiensi paling dhuwur kanthi 737 MAX 8, uga tingkat reliabilitas lan kenyamanan sing ora ana tandhingane," ujare Presiden lan CEO Cayman Airways, Fabian Whorms. "Kajaba iku, jangkoan MAX sing luar biasa mbukak potensial kanggo sawetara pasar anyar ing Amerika."

Cayman Airways ngrencanakake ngirim kapal papat pesawat MAX 8 kanggo ngganti armada 737 Classics.

Dibandhingake karo 737-300, MAX 8 nawakake kapasitas kursi 30 persen luwih gedhe, lan peningkatan efisiensi bahan bakar luwih saka 30 persen saben kursi. MAX nggayuh kinerja sing luwih dhuwur kanthi mesin CFM Internasional LEAP-1B mesin, winglet Teknologi Lanjutan, lan paningkatan airframe liyane.

"ALC seneng ngumumake pengiriman Boeing 737 MAX 8 anyar iki karo Cayman Airways dina iki," ujare Steven F. Udvar-Hἁzy, Ketua Eksekutif Air Lease Corporation. "Kanthi MAX 8 anyar iki lan telung pesawat tambahan sing bakal dikirim saka ALC, Cayman Airways sukses modernake armadine kanthi pesawat sing paling efisien kanthi teknologi kanthi efisien kanggo nambah operasional maskapai, nggedhekake kenyamanan pelanggan lan nggawa standar anyar keunggulan kanggo para wisatawan menyang lan saka Kapuloan Cayman. ”

"Kita seneng mbukak bab anyar ing kemitraan karo Cayman Airways lan ALC, lan nggawa 737 MAX menyang Karibia," ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales & Marketing Komersial kanggo The Boeing Company. "MAX 737 bakal mbantu Cayman entuk peningkatan kinerja lan biaya operasional sing signifikan, uga menehi pengalaman mabur sing luwih apik kanggo para penumpang."

Kanggo nyiapake 737 MAX sing anyar, Cayman Airways bakal nglatih pilot ing kampus pelatihan Miami Boeing Global Services 'Miami. Miturut perjanjian iki, Cayman bakal nggunakake simulator Boeing kanggo kabeh 737 armada kalebu 737 Classics lan Next-Generation 737s.

Kulawarga 737 MAX minangka pesawat paling laris ing sejarah Boeing, nglumpukake udakara 4,800 pesenan saka luwih saka 100 pelanggan ing saindenging jagad. Boeing wis ngirim luwih saka 200 737 MAX pesawat wiwit Mei 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov