24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kolombia Warta Breaking Panama Pariwisata transportasi USA Breaking News

United Airlines ngembangake kemitraan karo Copa lan Avianca

0a1a-161
0a1a-161
ditulis dening Kepala Editor Tugas

United Airlines dina iki ngumumake wis entuk kesepakatan karo Compañía Panameña de Aviación SA (Copa), Aerovías del Continente Americano SA (Avianca) lan akeh afiliasi Avianca, kanggo kesepakatan bisnis gabungan (JBA) sing nunggu persetujuan pamrentah, diajab bakal ditindakake nyedhiyakake mupangate akeh kanggo pelanggan, komunitas lan pasar kanggo lelungan udara antarane Amerika Serikat lan 19 negara ing Amerika Tengah lan Amerika Selatan.

Akeh pilihan liyane kanggo pelanggan

Kanthi nggabungake jaringan rute komplementer menyang rencana pambagi bathi kolaborasi JBA, United, Avianca lan Copa kanggo nawakake akeh mupangat kanggo para pelanggan, kalebu:

• Layanan sing integral lan lancar ing luwih saka 12,000 pasangan kutha
• Rute nonstop anyar
• Penerbangan tambahan ing rute sing wis ana
• Nyuda wektu lelungan

Ndhukung mupangat ekonomi kanggo konsumen lan komunitas sing kita lakoni

Para pelaku usaha ngarepake JBA bakal nuwuhake tuwuhing lalu lintas sing signifikan ing kutha-kutha gerbang utama pesisir nganti pesisir, sing dikarepake bisa ngasilake investasi anyar lan nggawe luwih akeh kesempatan pangembangan ekonomi. Sabanjure, JBA diarepake nyedhiyakake pilihan penerbangan codeshare menyang pelanggan, tarif sing kompetitif, pengalaman lelungan sing luwih ramping lan layanan pelanggan sing luwih apik, ngasilake keuntungan konsumen sing diproyeksikan.

Luwih apik ngawula para pelanggan

Kajaba iku, ngidini telung maskapai operator bisa ngladeni para pelanggan kaya dene maskapai tunggal sing diarepake supaya perusahaan bisa nyetel program flyer kanthi luwih apik, koordinasi jadwal penerbangan lan ngapikake fasilitas bandara.

"Persetujuan iki nggambarake bab sabanjure ing lelungan udara AS-Latin Amerika," ujare Scott Kirby, presiden United. "Kami seneng bisa kerja sama karo mitra Star Alliance Avianca lan Copa kanggo nggawa persaingan lan pertumbuhan sing dibutuhake banget ing pirang-pirang pasar sing kurang apik, lan nyedhiyakake pengalaman umum sing luwih apik kanggo para pelanggan bisnis lan plancongan sing nyebrang Hemisfer Kulon."

"Kita seneng bisa ngencengi kemitraan karo United Airlines lan ngarepake nambah opsi layanan kanggo para pelanggan kanthi makarya luwih cedhak karo Avianca," ujare Pedro Heilbron, kepala pejabat eksekutif Copa Airlines. "Kita yakin kesepakatan iki nguntungake para penumpang kanthi menehi tarif sing kompetitif lan jaringan sing unggul luwih saka 275 tujuan ing saindenging Amerika Latin lan AS, lan ningkatake inovasi lan pertumbuhan ing industri maskapai ing Amerika."

"Kita yakin manawa kita luwih kuwat ing Amerika Serikat - pasar Amerika Latin tinimbang telu maskapai kasebut," ujare Hernan Rincon, presiden eksekutif Avianca - kepala pejabat eksekutif. "Kemitraan iki bakal ngidini Avianca nguatake jabatane minangka pemain level pertama ing industri maskapai ing Amerika amarga kita bakal nggedhekake jangkauan ing bawana karo United lan Copa, nawakake konektivitas sing luwih apik kanggo para pelanggan."

JBA ndorong kompetisi sing nguntungake pelanggan

Sanajan JBA wis dibuktekake ing saindenging jagad kanggo nguntungake konsumen lan ningkatake persaingan, saiki 99 persen lalu lintas penumpang operator AS sing nggawe koneksi ing Amerika Tengah lan Selatan ora nindakake JBA. Kompetisi ing pasar AS-Latin Amerika wis tuwuh lan kalebu macem-macem operator sing nawakake layanan ing pirang-pirang poin rega. Nanging pasar ora duwe pamrentah, nuduhake jaringan transportasi netral, lan kekuatan kompetitif sing luwih dhuwur sing ndadekake nilai lan pengalaman konsumen luwih apik. JBA nggambarake penawaran produk anyar sing inovatif lan inovatif sing bakal nggawe persaingan ing pasar sing kuat iki dadi luwih kuat.

"Analisis kita nuduhake manawa JBA netral logam ing antarane United, Copa lan Avianca bakal menehi mupangat gedhe kanggo konsumen sing lelungan ing antarane negara-negara sing relevan," ujare Dr. Darin Lee, wakil presiden eksekutif perusahaan konsultasi ekonomi Compass Lexecon lan ahli industri maskapai. "JBA iki bakal ndadekake United, Copa lan Avianca bisa bersaing kanthi luwih efektif, nawakake tarif kompetitif, lan nambah layanan, nyengkuyung inovasi lan nggawe pasar sing luwih kuat lan sregep."

Kanggo ngaktifake koordinasi jero sing dibutuhake kanggo ngirim tunjangan kasebut menyang konsumen, komunitas lan pasar, United, Copa lan Avianca rencana kanggo aplikasi ing wektu cendhak kanggo persetujuan peraturan JBA lan hibah imunitas antimonopoli saka Departemen Perhubungan AS lan agensi peraturan liyane. Para pihak ora ngrencanakake ngetrapake JBA kanthi lengkap nganti entuk persetujuan pamrentah sing dibutuhake. JBA saiki kalebu kerja sama antarane AS lan Amerika Tengah lan Amerika Selatan, ora kalebu Brasil. Kanthi persetujuan Open Skies sing bubar rampung antara AS lan Brasil, pelaku usaha nemokake kemungkinan nambah Brasil menyang JBA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov