Airlines Airport Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US News transportasi

Boeing ngirim jet 737 MAX pertama Fiji Airways

Pilih basa sampeyan
0a1a-2
0a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing ngirim 737 MAX pertama kanggo Fiji Airways, sing ngrencanakake nggunakake versi jet bakar populer sing hemat bahan bakar, luwih dawa kanggo nggedhekake lan modernisasi armada siji-lorong.

"Kita seneng banget nalika nampa 737 MAX 8 sing pertama, sing jenenge Pulo Kadavu," ujare Andre Viljoen, Direktur lan CEO Fiji Airways. "Pengenalan MAX 737 minangka wiwitan bab anyar kanggo Fiji Airways lan kita ngarep-arep bisa njupuk kauntungan saka kinerja lan ekonomi sing unggul ing pesawat kasebut. Pesawat anyar kasebut bakal ngidini kita nawakake pengalaman pelanggan kelas internasional liwat kabin Boeing Sky Interior anyar kanthi hiburan ing kursi kanggo kabeh tamu. ”

Fiji Airways rencana arep ngirim limang pesawat MAX 8, sing bakal sukses karo armada Next-Generations 737s. MAX nggabungake mesin CFM Internasional LEAP-1B teknologi paling anyar, winglet Teknologi Lanjutan, lan paningkatan airframe liyane kanggo nambah kinerja lan nyuda biaya operasional.

Dibandhingake karo model 737 sadurunge, MAX 8 bisa mabur 600 mil laut luwih adoh, uga menehi efisiensi bahan bakar 14 persen luwih apik. MAX 8 bisa nganti 178 penumpang kanthi konfigurasi kelas loro standar lan mabur 3,550 mil laut (6,570 kilometer).

"Kita seneng banget nampi Fiji Airways menyang kulawarga operator MAX lan seneng banget dheweke bakal dadi operator MAX 737 pertama ing Kepulauan Pasifik," ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales & Marketing Komersial kanggo The Boeing Company. "Kita diajeni kemitraan lan kapercayan terus ing produk Boeing. Efisiensi utama MAX ing pasar bakal mbayar deviden langsung kanggo Fiji Airways lan bakal mbantu ningkatake operasional lan jaringan rute. "

Dumunung ing Bandara Internasional Nadi, Fiji Airways nglayani 13 negara lan 31 tujuan / kutha kalebu Fiji, Australia, Selandia Baru, Samoa, Tonga, Tuvalu, Kiribati, Vanuatu lan Kepulauan Solomon (Oceania), Amerika Serikat, Hong Kong, Jepang lan Singapura . Uga duwe jaringan tambahan 108 tujuan internasional liwat mitra codeshare.

Saliyane modernisasi armada, Fiji Airways bakal nggunakake Boeing Global Services kanggo nambah operasine. Layanan kasebut kalebu Manajemen Kesehatan Pesawat, sing ngasilake wektu nyata, tandha layanan prediktif, lan Piranti Distribusi Piranti Lunak, sing nguatake maskapai penerbangan kanggo ngatur data adhedhasar tanah digital kanthi aman lan ngatur bagean piranti lunak kanthi efisien.

Kulawarga 737 MAX minangka pesawat paling laris ing sejarah Boeing, nglumpukake udakara 4,800 pesenan saka luwih saka 100 pelanggan ing saindenging jagad. Boeing wis ngirim luwih saka 200 737 MAX pesawat wiwit Mei 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov