24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Nigeria wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Menteri: Ora ana maskapai domestik sing ngisi vakum sing ditinggalake dening Nigeria Airways

0a1a-3
0a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Negara Bagian Penerbangan Nigeria, Senator Hadi Sirika, negesake manawa ana kebutuhan mendesak kanggo Nigeria kanggo nggawe maskapai nasional.

Dheweke ujar manawa proses nggawe siji bakal rampung rampung. Upayane kanggo miwiti nggawe proyek kasebut mandheg ing wulan September nalika pamrentah federal mandheg. Menteri kasebut ujar yen mundur mung dilereni lan ora mandheg.

Miturut Sirika, ora ana maskapai domestik sing ngalami evolusi kanggo ngisi vakum sing ditinggalake dening Nigeria Airways amarga mandheg beroperasi luwih saka 15 taun kepungkur amarga umume model bisnis sing salah, kapitalisasi sing kurang lan struktur pemerintahan sing kurang apik. Menteri kasebut negesake pratelan kasebut nalika KTT Pemangku Kepentingan Penerbangan sing dianakake ing Abuja. Dheweke ujar manawa saiki Nigeria duwe Perjanjian Layanan Udara Bilateral, BASA, kanthi wolung puluh telu negara, sing akeh wis ditinjau kanggo nyipta kesempatan kanggo operator domestik. Nanging, umume tetep ora bisa digunakake, amarga mung 5% perjanjian kasebut digunakake amarga kapasitas winates. BASA karo Qatar lan Singapura bubar ditandatangani lan diratifikasi. Mung 10 saka BASA Nigeria sing duwe 28 negara sing aktif.

Salajengipun ujar manawa maskapai nasional anyar kasebut bakal menehi dorongan kanggo munculé Nigeria dadi pusat kanggo Afrika Kulon lan Tengah lan bakal ningkataké layanan transportasi udara sing bisa dipercaya ing wilayah kasebut. Dheweke uga ujar manawa bakal ndhukung pertumbuhan industri penerbangan lan maskapai domestik liwat ekspansi infrastruktur, ekspansi lalu lintas / rute lan pembangunan tenaga kerja sing ana gandhengane karo maskapai nasional.

Kajaba nggawe lapangan kerja kanggo para pemuda ing Nigeria, maskapai nasional anyar bakal saingan karo maskapai asing kanggo nuduhake rute internasional liwat rega kompetitif saengga bisa nyuda penerbangan modal. "Nalika prasarana perlu kanggo munculé hub, panyiapan maskapai nasional bakal menehi dorongan kanggo pangembangan hub ing Nigeria. Kabeh hub kudu duwe operator Nasional utawa kuat ", jarene Sirika nambahake," bertentangan karo rasa wedi yen Carriers Nasional bakal ngempetake operator domestik sing ana, luwih becik nguntungake dheweke lan industri umume. Iki bakal mbantu stimulasi permintaan lelungan penumpang udhara, nggawe rute anyar, ningkatake infrastruktur lan ningkatake pangembangan tenaga kerja ”. Ing saran manawa Aero lan Arik Airlines sing ana ing kendharaan AMCON kudu digabung dadi Pembawa Nasional, dheweke ujar manawa "ora bisa ditampa amarga maskapai Nasional bakal terganggu utang gedhe saka maskapai, litigasi, lan kekuwatan liyane" .

Sirika mecat klaim manawa pamrentah nggunakake $300 yuta kanggo maskapai nasional kasebut. Nanging, dheweke ujar manawa "Pendanaan Kesenjangan Berkurang USD155 yuta dibutuhake sesuai karo OBC Kasus Bisnis Outline. Iki ora makili kepemilikan ekuitas 5% sing diusulake. Nilai kepemilikan saham mung bakal ditemtokake nalika regane ahli investasi lan disetujoni dening panguwasa sing gegandhengan ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov