Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Sarovar ngembangake anané ing Afrika

Изображение-сделано-02.12.2018-в-10.11
Изображение-сделано-02.12.2018-в-10.11
ditulis dening Dmytro Makarov

Neelkanth Sarovar Premiere minangka pangembangan kelas paling apik ing wilayah Manda Hill sing subur ing Lusaka lan nawakake konektivitas sing gampang menyang bandara.

Print Friendly, PDF & Email

Neelkanth Sarovar Premiere minangka pangembangan kelas paling apik ing wilayah Manda Hill sing subur ing Lusaka lan nawakake konektivitas sing gampang menyang bandara. Nawakake pengalaman tamu sing apik banget kanthi 82 suite lengkap, restoran sedina muput, panggangan kolam renang, bar, cafe lobi, pusat kebugaran lan spa. Hotel kasebut duwe fasilitas perjamuan lan konferensi sing gedhe kanggo nampung nganti 600 wong.

Dirancang kanthi standar sing tepat, interior hotel kontemporer lan nggunakake seni tradisional Afrika kanthi liberal. Saben suite ngomongake gaya sing unik lan khusus. Kabeh suite ing hotel dilengkapi fasilitas modern paling apik lan didhukung karo standar layanan sing beda karo Sarovar.

Lusaka, pusat geografis lan komersial ing Zambia minangka titik mandeg kanggo para pelaku bisnis menyang Afrika Kidul. Kanggo plancongan plancongan, kutha kasebut nawakake eksplorasi satwa ing Taman Munda Wanga, kanggo penggemar sejarah ana Galeri Henry Tayali, lan sing paling penting ing Falls Falls sing megah.

"Aku seneng nampani tamu menyang Neelkanth Sarovar Premiere ing Lusaka. Kanggo kita, menehi tandha yen ana ing ibukutha Zambia selaras karo fokus jangka panjang kanggo rencana pertumbuhan kanggo Afrika. Interioré sing ditunjuk kanthi elegan bebarengan karo layanan sing dipersonalisasi kanthi cepet bakal ndadekake para tamu tetep lungguh ing Lusaka. ” ujare Anil Madhok, Ketua Eksekutif, Sarovar Hotels and Resorts.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.