Awards Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Nyilem ing Fiji? Penghargaan Pusat Nyelam Bintang Hijau PADI dadi ……

Pilih basa sampeyan
Padi
Padi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

World Resorts of Distinction (WRD), kanthi bangga ngumumake manawa salah sawijining resort butik wis dianugerahi PADI Green Star Dive Center Award.

Print Friendly, PDF & Email

World Resorts of Distinction (WRD), kanthi bangga ngumumake manawa salah sawijining resort butik wis dianugerahi PADI Green Star Dive Center Award.

Penghargaan kasebut diwenehake menyang Resort Pulau Toberua ing Fiji. Minangka pulau duweke pribadi sing unik, ditemtokake ing patang hektar pasir sing subur, kebon tropis sing ana ing tengah-tengah laguna azure pribadi ing pesisir wétan pulo utama Fiji, Viti Levi.

PADI Green Dive Center Award dianugerahi pusat lan resort menyelam PADI sing nduduhake komitmen kanggo konservasi ing macem-macem fungsi bisnis, kalebu konservasi banyu, panggunaan energi, praktik transportasi sing ramah lingkungan, panggunaan bahan berkelanjutan, kepemimpinan konservasi lan dhukungan saka Project AWARE.

Manajer Pemasaran WRD Resort, Narelle Langton, ujar manawa penghargaan kasebut ngenali bisnis penyelam sing peduli karo lingkungan lan tumindak nglindhungi.

"Pusat menyelam PADI Pulo Toberua Resort, Toberua Divers, duwe komitmen kanggo nglestarekake segara lan lingkunganisme umum kanthi serius, mula bisa diakoni karo PADI Green Star Award minangka prestasi gedhe kanggo kabeh tim," jarene.

"Taun iki dadi musim khusus kanggo Toberua," tambahnya. "2018 mengeti 50 taun resor resor iki, lan saiki dheweke bisa ngrayakake tonggak sejarah sing hebat iki kanthi diakoni dadi panampa kaping lima ing Fiji saka PADI Green Star Award."

Instruktur selam, Dr. Everette Ingram, uga menehi komentar babagan tim Toberua Divers: "Kita bangga bisa diakoni kanthi penghargaan iki lan dadi bagean saka klompok penyelam elit iki sing nyedhiyakake pasar para penyelam sing sadar lingkungan!"

Dr. Ingram minangka pendhidhik sing berpengalaman, wong sing seneng lelungan lan pengacara ing jagad ngisor banyu sing gabung karo kulawarga Toberua bubar kanthi ilmu budaya lan nyilem.

Dheweke wiwit nyilem ing taun 1993 lan mlebu ing bidang profesional ing taun 2005. Dheweke nampa sawetara penghargaan saka PADI lan entuk peringkat paling dhuwur kanggo Direktur Kursus PADI. Dheweke uga wis dikenal minangka Direktur Kursus "Perak" kanggo pengembangan profesional, sawise latihan luwih saka 300 siswa taun kepungkur.

Salah sawijining proyek pertama Dr. Ingram sing terlibat ing Toberua Island Resort yaiku nggunakake situs nyilem lan ndhaptar karo Project AWARE.

Project AWARE minangka organisasi nirlaba kanthi pengalaman 25 taun kanggo nggawe bedane kanggo jagad jero banyu, kalebu inisiatif kayata nggawe wilayah sing dilindhungi segara, lan ngatasi praktik nelayan, praktik nelayan berkelanjutan, kesehatan karang, spesies sing wis langka lan masalah kelautan lebu.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Resor Pulo Toberua utawa pesen pengalaman pulau pribadi, bukak resor kasebut situs or Facebook kaca.

Liyane babagan klompok resor iki klik kene

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.