Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Laos Breaking News Resorts Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel Centara: Telung hotel anyar ing Laos

Centara-serangan-manajemen-kesepakatan-ing-Laos
Centara-serangan-manajemen-kesepakatan-ing-Laos
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Centara Hotels & Resorts, r, ngumumake wis mlebu perjanjian manajemen kanggo telung properti anyar kanthi total kunci 216, karo Asia Investment, Development & Construction Sole Co., Ltd (AIDC), perusahaan sing wis mapan ing Laos.  

Print Friendly, PDF & Email

Centara Hotels & Resorts, r, ngumumake wis mlebu perjanjian manajemen kanggo telung properti anyar kanthi total kunci 216, karo Asia Investment, Development & Construction Sole Co., Ltd (AIDC), perusahaan sing wis mapan ing Laos.

Ing situs Warisan Dunia UNESCO Luang Prabang, Centara ngrencanakake kanggo mbukak Centara Grand Luang Prabang kelas atas lan properti Centara dening Centara, sing cedhak karo pusat kutha. Properti nomer telu bakal ana ing merek gaya anyar Centara, COSI, sing nyedhiyakake segmen para wisatawan sing seneng lan bebas. Iki bakal makili penawaran unik ing Vientiane, ibukutha Laos.

Perjanjian manajemen kasebut ditindakake nalika Laos ngluncurake rencana anyar sing ambisius kanggo promosi pariwisata. Ing taun-taun pungkasan, pamrentah PDR Lao nganggep pariwisata minangka sektor prioritas kanggo ndorong pembangunan sosial ekonomi. Muga-muga bisa narik kawigaten 5 yuta pengunjung ing 2018 lan bakal nambah pirang-pirang taun kanthi kampanye Visit Laos kanthi slogan "Cukup Cantik." Gunung-gunung sing apik ing negara kasebut, kutha-kutha ing atmosfer, lan keramahan sing asor ditemokake dening pengunjung Thailand, Tionghoa lan Kulon. Lan duwe siji faktor utamane: nilai sing luar biasa. Miturut laporan anyar saka Forum Ekonomi Dunia sing adhedhasar ing Swiss, Laos rangking 14th ing antarane 136 negara kanthi daya saing rega.

"Kemitraan karo AIDC iki minangka kesempatan sing apik kanggo nggedhekake jejak menyang negara sing khas," jarene CEO Centara Thirayuth Chirathivat. "Laos kalebu dhaptar luwih akeh wisatawan ing wilayah iki, lan kita pengin menehi pilihan akomodasi sing beda-beda lan beda kanggo cocog karo pengalaman lelungan sing digoleki."

Luang Prabang minangka kutha spiritual lawas sing wis dijaga kanthi apik, ing pertemuan kali Khan lan Mekong. Sanajan kasedhiya kanthi penerbangan langsung menyang bandara lan fasilitas modern, urip kasebut nduweni status Warisan Dunia kanthi candhi-candhi sing apik lan urip kali tradisional. Sepeda luwih akeh tinimbang mobil. Baguette, croissant, kafe lan restoran Prancis sing enak nggambarake sejarah kolonial Prancis ing Luang Prabang lan Vientiane.

Pheutsapha Phoummasak, Presiden AIDC Laos ujar "Kami seneng bisa bermitra karo Centara kanggo nggawa merek sing dipercaya menyang kutha-kutha gedhe kasebut lan luwih maju ningkatake potensi pariwisata Laos. Luang Prabang lan Vientiane dadi tujuan sing populer kanggo para turis Thailand lan internasional amarga campuran sejarah, pemandangan sing apik lan karakter sing apik banget "

Telung hotel anyar kasebut minangka bukti paling anyar babagan strategi ekspansi Centara, sing mbutuhake dobel jumlah properti sing dikelola sajrone limang taun ngarep. Perkembangan paling anyar iki bakal ngitung jumlah hotel Centara ing Laos nganti papat dadi Centara Plumeria Resort Pakse sing lagi dikembangake lan dijadwalake bakal dibuka ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.