24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Berita Breaking Belgia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Myanmar Breaking News News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Hilton Myanmar nunjuk GM saka Belgia

Veronique-Sirault-Cluster-General-Manager-Hilton-in-Myanmar
Veronique-Sirault-Cluster-General-Manager-Hilton-in-Myanmar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

GM anyar kanggo Hilton Nay Pyi Taw, Hilton Ngapali Resort & Spa lan Hilton Mandalay. Hilton ngumumake janjian Veronique Sirault dadi Manajer Umum Cluster hotel ing Myanmar, wiwit tanggal 26 November 2018

Print Friendly, PDF & Email

Hilton ngumumake janjian Veronique Sirault dadi Manajer Umum Cluster hotel ing Myanmar, wiwit tanggal 26 Nopember 2018. Kanthi pengalaman sajrone 17 taun, Veronique minangka profesional keramahan trampil sing bakal tanggung jawab tuwuh telung properti Hilton ing Myanmar: Hilton Nay Pyi Taw, Resort & Spa Hilton Ngapali lan Hilton Mandalay.

"Kita seneng banget nampani Veronique Sirault menyang tim Hilton lan Myanmar. Dheweke ahli profesional kanthi lelungan sing sugih lan luar biasa ing industri plancongan & perhotelan. Kita seneng banget yen dheweke dadi operasi operasi lan sukses ing Myanmar, "ujare Paul Hutton, wakil presiden, operasi, Asia Tenggara, Hilton.

Veronique bakal ngawasi operasional telung hotel Hilton ing negara kasebut, uga menehi dhukungan lan pengawasan menyang Pusat Latihan Vokasional Hilton ing Nay Pyi Taw. Ngomentari janjian kasebut, dheweke ujar, "Myanmar minangka permata sejati kanggo tujuan ing Asia Tenggara. Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo tim lokal ing kene, nyumbang kanggo pangembangan bakat; lan dadi bagean saka tuwuhing saiki lan mbesuk Hilton lan mitra bisnis ing negara sing mempesona iki. ”

Pengalaman keramahan Veronique diwiwiti ing negarane, Belgia, ing divisi panganan & minuman lan kamar. Karir dheweke nggawa dheweke ing saindenging jagad, saka Eropa - ing ngendi dheweke dununge ing Inggris lan Jerman - lan menyang Asia ing papan kerja ing China lan India. Sadurunge pindhah menyang Myanmar, Veronique ngentekake meh sepuluh taun ing Thailand. Dheweke fasih nganggo papat basa, kalebu basa Thai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.