Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Industri Hospitality LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Tur Havana LGBTQ Pride Havana Anyar nuduhake owah-owahan bersejarah tumrap konstitusi Kuba

0a1a-22
0a1a-22
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Agensi plancongan ing Miami sing spesialisasine karo pengalaman khusus Kuba, ngluncurake tur anyar sing apik kanggo taun 2019: tur Havana LGBTQ Pride Celebration. Perjalanan limang dina kasebut bakal padha karo Havana's Pride Parade lan bakal kalebu akeh kesempatan kanggo bersosialisasi lan kerja bareng karo para aktivis terkenal ing gerakan hak-hak lokal LGBTQ.

"Penting kanggo kita nggawe itinerary sing ora mung nikmati rasa seneng Parade Pride Havana nanging uga menehi wawasan babagan karya luar biasa sing ditindakake ing kene kanggo majokake sababe hak LGBTQ," ujare Yaima Sanchez, Co-Founder, lan COO saka Kuba VIP Travel. "Pramila dadi pakurmatan sing luar biasa yen kita bakal kerja sama karo sawetara jeneng sing paling misuwur ing komunitas LGBTQ Kuba, kalebu aktivis lan organisasi individu, kabeh duwe peran penting kanggo nyurung hak-hak. Iki minangka wong sing ngganti lanskap LGBTQ ing saindenging Kuba, lan kita bangga bisa ngundang para pelanggan supaya bisa dadi bagean saka perkara kasebut. ”

Tur anyar kasebut dirancang minangka respons perayaan pengumuman penting ing awal taun iki yen Majelis Nasional Kuba ndhukung perubahan konstitusional sing, kanggo kaping pisanan, ngidini perkawinan kelamin ing negara kasebut. Liwat serangkaian pengalaman sing dikurasi kanthi ati-ati, tur kasebut bakal menehi cuplikan adegan LGBTQ menyang Havana ing sejarah sing penting iki.

Tur iki bakal dadi pertunjukan pertama perusahaan sing digawe khusus kanggo para lelungan LGBTQ.

Yaima Sanchez, Wakil Presiden Operasi VIP Kuba, antusias babagan tambahan anyar ing dhaptar wisata perusahaan kasebut. "Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo komunitas LGBTQ Kuba, kanthi pangowahan sosial kedadeyan kanthi cepet lan dhukungan politik kanggo hak-hak LGBTQ terus saya maju," jarene. "Havana minangka inti pangowahan kasebut. Kita ngerti manawa kita kudu nggawe pengalaman lelungan sing nyatane nyritakake babagan gerakan LGBTQ ing kutha sing luar biasa iki, lan uga menehi pulangan, ing babagan pendanaan, kanggo organisasi lokal sing dikagumi. Kita rumangsa wareg yen wis bisa nggayuh tujuan kasebut, lan ora sabar ngenteni pamrih saka para pelanggan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov