Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Ghana rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Mitra Pariwisata Afrika ningkatake Kelas Master Perjalanan & Pariwisata Afrika

africa
africa
ditulis dening editor

Partai Pariwisata Afrika (ATP) bakal dadi tuan rumah Kelas Master Pemasaran Pariwisata lan Pariwisata Afrika lan Sambungan Plancongan Bisnis / MICE ing Johannesburg

Print Friendly, PDF & Email

Sawise sukses lan Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika 2018 (ATLF) sing dianakake ing Accra, Ghana, ing pungkasan wulan Agustus, Partai Pariwisata Afrika (ATP) bakal dadi tuan rumah Kelas Master Pemasaran Pariwisata lan Pariwisata Afrika lan Koneksi Plancongan Bisnis / MICE ing Johannesburg saka 28-29 Januari lan tanggal 22 Februari 2019. Ing Dewan Pariwisata Afrika (ATB) uga ndhukung acara kasebut.

Program-program kasebut ngarahake nyusun kursus kanggo ngetrapake salah sawijining poin aksi utama sing diwiwiti saka Dialog CEO Perjalanan lan Pariwisata Afrika kaping pisanan babagan perjalanan intra-Afrika, sing dianakake ing wates ATLF 2018. Konten sesi kasebut mbesuk wis dirancang lan disusun kanggo nyedhiyakake sektor wisata lan pariwisata ing Afrika kemungkinan anyar kanggo mbangun kapasitas, nuduhake wawasan lan narik bisnis anyar saka negara-negara sadulur, saengga bisa nambah lelungan intra-Afrika

Saben program bakal dadi campuran Kelas Pariwisata Pemasaran Pariwisata lan Pariwisata Afrika, rapat bisnis lan bisnis lan sesi jaringan. Kanthi inisiatif kasebut, Mitra Pariwisata Afrika ngarep-arep bisa nggabungake manajer produk wisata lan pariwisata, tujuan, hotel, pusat konferensi, Perusahaan Manajemen Perjalanan (TMC), Perusahaan Manajemen Tujuan (DMC), Penyelenggara Konferensi Profesional (PCO), pembeli lan penjual Afrika saka saindenging bawana. Peserta bakal entuk ilmu sing migunani babagan segmen pasar lelungan ing Afrika sing bakal mbantu ngarahake organisasi lan bisnis kanthi luwih dhuwur. "Kita bakal nuduhake ilmu babagan lelungan lan bisnis turisme lan kesempatan ing Afrika, lan cara nggunakake iki kanthi cara sing paling larang regane," ujare Kwakye Donkor, CEO Mitra Pariwisata Afrika. "Nalika fasilitas lan produk plancongan intra-Afrika sadurunge wis nyedhiyakake para turis bisnis lan plancongan mewah, saiki luwih akeh papan kanggo tujuan, fasilitas, produk, panuku lan panyedhiya kanggo nyedhiyakake tengah lan pungkasan lelungan perusahaan lan plancongan pasar Iki amarga tuwuh pangembangan hotel bermerek, maskapai murah, kemajuan teknologi, tuwuh kelas menengah lan penawaran liyane kanthi segmen, "jlentrehe.

Kaloro inisiatif kasebut bakal dikirimake dening para profesional Travel lan Pariwisata, ahli, lan praktisi kalebu Senior TCM Executive, Senior DMC Professional, Chief of Bureau Bureau Convention, Chief Marketing Officer, Key Account Directors lan liya-liyane. Kesempatan kasebut yaiku sinau uga njelajah prospek anyar ing lingkungan pariwisata global sing ngganggu lan kompetitif. Iki bakal ditambah karo bisnis menyang bisnis ing rapat lan pameran produk / fasilitas.

Kanggo ndhaptar kanggo rawuh lan / utawa kanggo sponsor / kesempatan kemitraan, hubungi Ms. Nozipho Dlamini ing: [email dilindhungi] lan ing +27 79 553 9413.

Mitra Pariwisata Afrika (ATP) minangka pemasaran strategis Pan-Afrika strategis, manajemen merek, pangembangan bisnis MICE lan perusahaan jasa penasihat. Minangka perusahaan sing spesialisasine ing pemasaran strategis ing lelungan, pariwisata, keramahan, penerbangan lan sub-industri golf, bidang keahlian utama Mitra Pariwisata Afrika yaiku Pemasaran Strategis, Manajemen Merek, Sales lan Representasi Pemasaran, Pelatihan Staf, Mbangun Kapasitas, Fasilitasi Investasi layanan lan MICE-E (Rapat, Insentif, Konferensi, Pameran lan Acara).

Dumunung ing Johannesburg, Afrika Selatan, ATP duwe kantor negara lan mitra utama ing Angola, Botswana, China, Ghana, Nigeria, Rwanda, Singapura, Skotlandia, Tanzania, UK, AS lan Zimbabwe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.