Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Divisi Liburan Finnair, Aurinkomatkat Milih RateGain

finnair
finnair
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dina iki RateeGain ngumumake manawa dheweke dipilih dening Aurinkomatkat, operator tur Finnair, kanggo njupuk intelijen tingkat komprehensif kanggo menehi rega paket tur kasebut. Solusi data utama sing pertama ing industri RateGain, RevGain Packages, bakal mbantu Aurinkomatkat prédhiksi panjaluk umum paket tur, lan banjur ngoptimalake rega adhedhasar intelijen kompetitif, data historis & data liyane sing ana gandhengane.

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki RateeGain ngumumake manawa dheweke dipilih dening Aurinkomatkat, operator tur Finnair, kanggo njupuk intelijen tingkat komprehensif kanggo menehi rega paket tur kasebut. Solusi data utama sing pertama ing industri RateGain, RevGain Packages, bakal mbantu Aurinkomatkat prédhiksi panjaluk umum paket tur, lan banjur ngoptimalake rega adhedhasar intelijen kompetitif, data historis & data liyane sing ana gandhengane.

Ngomentari kemitraan kasebut, Apurva Chamaria, CRO, RateGain ujar, "Kita seneng ngumumake asosiasi kita karo Aurinkomatkat & ndhukung dheweke kanggo nambah Operasi Manajemen Revenue. RevGain nggunakake ML & dirancang kanggo nambah kabisan rega & prakiraan, saéngga perusahaan operator Paket & Tur bisa ngasilake tawaran sing pas. Kabeh rekomendasi rega ilmiah & adhedhasar algoritma cerdas & wawasan jero sing dipikolehi saka pirang-pirang titik data. Rekomendasi rega kasebut bakal mbantu Aurinkomatkat ngoptimalake penghasilan lan bisa nyebabake pertumbuhan sing cepet. ”

miturut Miika Rannikko, Kepala Pendapatan & Dagang, Aurinkomatkat, “Skenario pesenan dadi kompetitif saben dinane. Pratelan rega lan rega real-time, mula dadi masalah utama. RevGain minangka siji-sijine solusi sing bisa ditemokake sing bisa ngatasi keprihatinan kanthi apik. Iki menehi kapabilitas kaputusan kanthi prediksi intelijen babagan Permintaan, Penjemputan, & penjualan sing ora dikendhaleni. Kita ngarep-arep nggunakake kapabilitas lan keahliane lan ngasilake asil sing positif. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.