Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hotel Ceko ngumumake rampung reno pirang-pirang yuta

Pilih basa sampeyan
prague-1
prague-1
ditulis dening editor

Hilton Old Prague Old Town sing manggen ing tengah, kanthi bangga ngumumake babagan rampung renovasi pirang-pirang yuta dolar

Print Friendly, PDF & Email

"Investasi sing akeh digawe dening pemilik hotel M & L Hospitality, bakal njamin pengalaman tamu sing luhur ing Hilton Old Prague Old Town. Makarya raket karo desainer interior terkenal ing donya, Chada, M&L Hospitality pengin njamin supaya kamar tamu lan ruang rapat padha gaya, nyaman lan fungsional. ” ujare Christian Schwenke, General Manager, Hilton Prague Old Town.

Dununge tengah Hilton Old Prague Old Town bangga ngumumake rampung renovasi pirang-pirang yuta dolar, kalebu 303 kamar tamu sing wis direnovasi lan konferensi lan lantai pertemuan 1,200 meter persegi. Ruang sing nembe direnovasi kalebu fasilitas modern nalika interior bisa digunakake kanthi apik kanthi desain art deco hotel sing apik, sing dununge ing wilayah Old Town sing apik ing Prague.

 

"Kanthi elemen desain Art Deco sing elegan ing saindhenging hotel kalebu lobi, Restoran Seng, lantai rapat lan kamar tamu, kita nggawa pengalaman asli ing Prague menyang hotel kasebut. Bebarengan karo pendekatan khusus kanggo ngrawat para tamu, aku yakin manawa kita dadi pilihan utama para pelanggan hiburan lan bisnis sing lelungan menyang Prague. "

Kamar tamu sing nembe direnovasi duwe desain seger lan elegan kanthi campuran elemen modern lan klasik lan fasilitas sing dipikirake. Gumantung saka jinis kamar, kamar tamu duwe siji kasur ukuran king utawa rong kasur single kanthi headboard lan kasur sing dirancang khusus sing diprodhuksi khusus kanggo Hilton. Kamar uga duwe meja kerja sing wiyar kanthi soket USB internal, TV flat 55 inci, lemari klambi sing elegan lan mini bar gaya kabinet koktail kanthi kulkas nggambar sing inovatif. Kanggo kenyamanan tamu ekstra, kamar uga dilengkapi karpet anyar lan sudut istirahat sing nyaman kanthi kursi santai lan lampu sing madeg.

Renovasi kamar tamu ditambah menyang jedhing kanthi ubin marmer Italia, kamar mandhi gedhe lan pangilon anti-kabut ukuran tembok.

 

Ing kamar anyar duwe palet warna sing nyenengake lan perabotan klasik sing apik. Lobi lan tampilan Art Deco ing lobi ditampilake ing sawetara elemen kamar, kayata headboard hiasan amben.

Konferensi 1,200 meter persegi lan lantai rapat karo 14 kamar fungsional, kalebu Dvorak Ballroom nganti 340 delegasi uga wis ngrancang desain ulang. Ruang pra fungsi ngrasakake cahya alami sing akeh lan visual gegandhengan karo ruangan rapat liwat karpet campuran wol anyar saka pabrikan Inggris sing misuwur, Brintons. Desain bespoke kanthi latar mburi sing peteng lan motif persegi dowo maneh kanthi nada emas nggawa tampilan lan aran sing luwih elegan ing wilayah kasebut. Iki digambarake karo wallpaper warna watu pasir anyar kanthi pola sutra Hanami, sing disedhiyakake dening Baresuqe, distributor utama tampilan tembok ing Australia.

 

Konsep desain asale saka Chada, sing diakoni minangka salah sawijining studio desain interior terkemuka ing dunia, sing spesialisasine ing industri hotel lan hiburan ing Australia lan Rim Pasifik.

Hilton Old Prague Old Town uga kalebu bagean saka Hilton Honors, program kesetiaan tamu sing menang kanggo 14 merek hotel sing beda ing Hilton. Anggota sing pesenan langsung duwe akses menyang entuk manfaat instan, kalebu diskon anggota eksklusif, slider pembayaran fleksibel sing ngidini anggota milih meh kabeh kombinasi Poin lan dhuwit kanggo dipesen, Wi-Fi standar gratis, lan aplikasi seluler Hilton Honors.

Hilton Old Prague Old Town dununge ing V Celnici, 7 Prague 1, 110 00. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Hilton Old Prague Old Town, riko prague-oldtown.hilton.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.