Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Education News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Lima perusahaan hotel Spanyol terus komitmen karo masa depan nom-noman Dominika

dominan-1
dominan-1
ditulis dening editor

Ing tanggal 3 Desember, ana upacara kelulusan kanggo 48 siswa Dominika sing melu ing kelas papat proyek Peluang.

Print Friendly, PDF & Email

Ing tanggal 3 Desember, ana upacara kelulusan kanggo 48 siswa Dominika sing melu ing kelas kaping papat proyek Peluang, inisiatif perintis diwiwiti ing 2015 dening jaringan hotel Mallorcan, Hotel Grup Barcelona, ​​Majestic Resorts, Iberostar Group, Grupo Piñero, lan RIU Hotels & Resor Resor Tujuane yaiku nyedhiyakake pelatihan lan kesempatan kerja kanggo para nom-noman kanthi risiko eksklusi sosial ing kutha-kutha Dominika ing Bávaro lan Verón, ing endi perusahaan hotel wis ana pirang-pirang taun.

Peserta nampa pelatihan gratis liwat kolaborasi Institut Nasional kanggo Latihan Teknis-Vokasional (INFOTEP ing akronim Spanyol), sing tenaga pengajar menehi instruksi wiwit tanggal 16 Juli nganti 24 Oktober ing Politeknik Ann lan Tedkheel. Ing minggu pisanan, para siswa nampa pelatihan babagan mata pelajaran umum kayata matematika, Spanyol, Inggris lan humaniora, uga kursus pariwisata khusus, kalebu hotel, pawon, bar lan area perawatan.

Sawise latihan kasebut, para mudha miwiti magang dadi pirang-pirang klompok ing bar, dapur, listrik lan AC ing limang hotel sing diduweni rantai kasebut ing Bávaro. Sawise lulus tanggal 3 Desember, para siswa sing lulus kursus bakal duwe kesempatan - "kasempatan" kaya sing diandharake Dominikan, mula jenenge inisiatif – kanggo nggabungake masa depan profesional ing sektor kasebut.

 

Peluang digawe ing awal 2015 minangka inisiatif CSR gabungan pertama hotel chain Hotel Hotel Barcelona, ​​Majestic Resorts, Iberostar Group, Grupo Piñero lan RIU Hotels & Resorts, sing digandhengake kanthi tujuan kanggo nguatake kehadiran sosiale ing Republik Dominika kanthi pangembangan komunitas liwat pelatihan lan lapangan kerja. Sawise papat kelas lulusan iki, lan sing mbesuk, proyek Peluang nggabungake pengaruh positif marang komunitas Dominika, kanthi luwih saka 200 wong enom sing wis sukses lulus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.