24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia India Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

WOW ngubungake Islandia menyang Asia kanggo pertama kaline

0a1a-39
0a1a-39
ditulis dening Kepala Editor Tugas

WOW air wis nggedhekake jaringan saka Bandara Keflavik kanthi ngluncurake penerbangan nonstop pertama hub Islandia menyang Asia, kanthi maskapai kasebut nawakake layanan menyang Delhi. Diluncurake dina iki, layanan kasebut bakal dioperasikake kaping telu saben minggu nggunakake A345-330-kursi 300, kanthi rute kasebut ora mung menehi penerbangan langsung pertama menyang Asia, nanging uga menehi mung pilihan murah kanggo penumpang sing lelungan ing antarane India lan Amerika Utara liwat transfer lancar ing Keflavik.

Ngomentari pambukaan layanan bandara pertama ing Asia, Hlynur Sigurdsson, Direktur Komersial, Isavia, komentar: "Nganti saiki, Bandara Keflavik mung duwe penerbangan langsung menyang Eropa lan Amerika Utara. Kanthi 27% pengunjung internasional menyang Islandia sing asale saka tujuan ing sanjabane wilayah kasebut, lan kanthi pasar iki tuwuh 11% sajrone sangang wulan pertama taun 2018, luwih becik ndeleng hawa WOW sing ngembangake jangkauan global Keflavik kanthi penerbangan non stop menyang Delhi. ” Ditambahake maneh, Sigurdsson nambahake: "Kita uga ngerti manawa penerbangan iki ora mung nggawa hubungan langsung karo Asia, nanging uga ngerti hubungan budaya lan budaya sing penting ing antarane India lan Amerika Utara. Kanthi iki minangka siji-sijine opsi murah kanggo penumpang ing antarane rong wilayah global kasebut, kita seneng ndhukung udara WOW kanggo nawakake opsi perjalanan anyar kanggo enem yuta penumpang sing mabur ing antarane rong wilayah kasebut saben taun. "

Kajaba saka Delhi menyang jaringan Keflavik dadi taun pungkasan sing ngilangi rekor kanggo pusat Eropa. Kurang saka 10 yuta penumpang sing ngliwati Bandara Keflavik taun iki, nggawe taun 2018 minangka penumpang nomer pindho nomer sanga nomer telu, kanthi lalu lintas saya mundhak 12% lawan taun 2017.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov