24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan

Laksamana Swiss-Belsuites Juffair miwiti operasi pertengahan 2019

SBI-Pic-2
SBI-Pic-2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel International wis mlebu perjanjian manajemen karo HRR Properties WLL kanggo Admiral Juffair Swiss-Belsuites ing Bahrain. Nampilake 174 studio, 1- 2- lan 3 kamar tidur lan 3 penthouse) hotel kasebut bakal diwiwiti wiwit pertengahan taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Swiss-Belhotel International wis mlebu perjanjian manajemen karo HRR Properties WLL kanggo Admiral Juffair Swiss-Belsuites ing Bahrain. Nampilake 174 studio, 1- 2- lan 3 kamar tidur lan 3 penthouse) hotel kasebut bakal diwiwiti wiwit pertengahan taun 2019.

Nalika nggawe pengumuman kasebut, Pak Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Swiss-Belsuites minangka merek khas sing menehi pengalaman tamu sing apik. Kita seneng banget ngenalake ing wilayah teluk kanthi properti unik kayata Admiral Juffair Swiss-Belsuites lan seneng banget bisa bermitra karo HRR Properties WLL Kita duwe kehadiran sing kuat ing Bahrain lan tambahan paling anyar kanggo portofolio iki bakal luwih ngiyatake penawaran ing Kratoning. "

Hotel kasebut dununge strategis ing wiwitan lorong Amerika sing adhep-adhepan karo pangkalan angkatan laut AS.

Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Bahrain minangka pusat bisnis lan plancongan utama, dadi pasar sing penting kanggo kita."

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.