24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

United Reports November 2018 Kinerja Operasional

united-boeing-737-max-9_750xx3000-1688-0-156
united-boeing-737-max-9_750xx3000-1688-0-156
ditulis dening Dmytro Makarov

United Airlines (UAL) dina iki nglaporake asil operasional November 2018.

Lalu lintas gabungan UAL November 2018 (mil penumpang) tambah 7.1 persen lan kapasitas gabungan (jarak kursi sing kasedhiya) mundhak 5.5 persen dibanding November 2017. Faktor beban gabungan UAL November 2018 mundhak 1.2 poin dibandhingake November 2017

Sorotan November

  • UAL sing diumumake wis entuk kesepakatan karo Compañía Panameña de Aviación SA (Copa), Aerovías del Continente Americano SA (Avianca) lan akeh afiliasi Avianca, kanggo kesepakatan bisnis gabungan, ngenteni persetujuan pemerintah.
  • Ngumumake yen lelenggahan premium paling anyar, United® Premium Plus, bakal didol wiwit tanggal 3 Desember, kanggo lelungan ing penerbangan internasional sing dipilih wiwit 30 Maret 2019.
  • Ngirim pangiriman pesawat Boeing 787-10 kaping pisanan ing UAL, dadi maskapai Amerika Utara pertama sing ngirim 787-10.
  • Ngumumake rute anyar kalebu layanan saindhenging taun antarane Denver lan Frankfurt, Jerman lan layanan nonstop antara Paine Field / Bandara Snohomish County lan Denver lan San Francisco, kabeh ditundha persetujuan pamrentah, lan ngajokake aplikasi resmi menyang Departemen Perhubungan AS kanggo otoritas kanggo nambah layanan antara New York / Newark Liberty lan Shanghai Pudong.
  • Ngumumake sumbangan $ 150,000 langsung menyang Yayasan Komunitas Ventura County lan Yayasan Komunitas North Valley kanggo upaya ing wilayah sing kena pengaruh kebakaran hutan California, nalika ngluncurake kampanye Crowdrise dening GoFundMe kanggo menehi limang yuta mil bonus kanggo wong sing nyumbang $ 50 utawa luwih kanggo ndhukung komunitas sing magepokan ing California.
  • Ing perayaan Menehi dina Selasa tanggal 27 November, UAL ngumumake yen bakal cocog karo sumbangan pelanggan MileagePlus mil menyang mitra maskapai Charity Miles sing nganti 6 yuta mil.
  • Ngumumake tambahan 150 penerbangan tambahan ing antarane hub UAL lan tujuan musim semi sing populer kalebu Arizona, Florida, Hawaii, Mexico, Karibia lan tujuan ski sing dipilih.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.