Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Design Hotels ™ nampani pitung anggota anyar

Изображение-сделано-10.12.2018-в-12.03
Изображение-сделано-10.12.2018-в-12.03
Avatar
ditulis dening Dmytro Makarov

Nalika Design Hotels ™ ngrampungake busur ing taun iki, kita nuli olih tambahan pitu hotel anggota anyar sing kalebu jagad iki - kaya saiki, digabungake karo konsep teladan. Saka Kali Douro Portugal nganti tekan Tiongkok, gabung karo kita kanggo ngrayakake setaun kanthi ekspresi kreativitas sing dipusatake kanthi holistik.

Dumunung ing pinggir Kali Douro sing apik, dialog sing apik ing antarane rock lan lemah, kali lan bangunan ing Douro41, ngelingi minimalis teras kebon anggur tradisional lan ditambah karo kaca sing bisa narik kawigaten. Minangka siji-sijine anggota Design Hotels ™ ing Toronto, kutha Kanada kosmopolitan katon apik ing The Drake Hotel. Institusi budaya duweke dhewe, 19 kamar, siji suite hotel kasebut ditetepake nganggo live music, Kamping, lan lokakarya kreatif, sesi senggol, ceramah artis, yoga, lan liya-liyane. Peluncuran menyang pesisir kulon Amerika saiki tegese mandheg ing pesisir California sing akeh banget ing Timber Cove Resort.

Renovasi ekstensif banget nandheske balung arsitektur ikon lan jiwa seni. Ing sisih kidul liyane, ing jantung bersejarah León, casona abad kaping 19 wis diowahi dadi Hotel Emiliano. Dilindhungi dening Institut Antropologi lan Sejarah Nasional, hotel kasebut njaga akeh unsur asline sing apik banget kayata teras karo pergola kayu lan lempung, detail watu penggalian, lan lawang lan jendhela sing dibingkai.

Ing Hotel Alaia ing Chili, properti sing dipasang ing suite 12-suite nyedhiyakake sawetara wektu saka salah sawijining papan selancar paling apik ing negara kasebut - garis pantai lan keajaiban alam sing apik banget. Cerobong asep rock, lobi panorama, lan permadani kayu asli lan watu ireng sing tanpa wates nggambarake properti sing ramah lingkungan iki kanthi pengaruh sing murah. Nalika estetika wétan lan filosofi kesejahteraan holistik diwenehi tandha, rong mundur Tionghoa sing beda cocog karo tagihan kasebut.

Ing Tsingpu Tulou Retreat arsitek Hua Li, saka TAO (Trace Architecture Office), negesake arti penting saka papan kanthi nampilake eksterior sing katon ora bisa diganggu wektu. Tsingpu Yangzhou Retreat minangka crita crita beton liyane sing diceritakake, dilaporake dening Neri & Hu babagan arsitektur tradisional Tionghoa.