24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Pitakonan News Warta Breaking Polandia Pengumuman Pers tanggung jawab News Wire Plancongan

SUNx & Ingle Internasional ngumumake Kemitraan Ketahanan Iklim SDG-17

19146235_1387194041335420_6757685452041767795_n
19146235_1387194041335420_6757685452041767795_n
ditulis dening Dmytro Makarov

Kemitraan Ketahanan Iklim, fokus kanggo nggawe 100,000 Juara Iklim Kuwat ing taun 2030 diumumake dina iki ing COP 24 ing Katowice, Polandia.

Kemitraan kasebut, digawe kanthi semangat SDG-17, yaiku ing antarane manajemen risiko lelungan global sing adhedhasar Kanada lan panyedhiya asuransi lelungan Ingle International Inc., lan SUNx (Jaringan Universal Kuat), sing fokus ing Travel Friendly Iklim. Kemitraan kasebut didhasarake kanthi komitmen bebarengan kanggo nggawe Program Beasiswa Warisan Kuat Maurice, kanthi Ingle International minangka sponsor global pertama.

Ngomong saka COP 24 - Konferensi Perubahan Iklim PBB, Profesor Geoffrey Lipman, salah sawijining pendiri SUNx, ujar:

"Kita diajeni kanggo ngumumake kemitraan karo Ingle International kanggo ngluncurake global Program Beasiswa Warisan Kuat Maurice. Iki bakal nggawe 100,000 "Juara Iklim Kuat" ing taun 2030, ing saben Negara PBB, kanggo mbantu nyurung perilaku lan pengaruhe pamrentah dhasar lan tumindak industri sing dibutuhake kanggo ngrampungake Perubahan Iklim.

Kita kudu sadhar marang bocah lan putu kita. Kita kudu mandheg ngobrol ing antarane dhewe lan melu langsung karo generasi mbesuk. SUNx - inisiatif warisan kanggo Maurice Strong, bapak tumindak Pembangunan Berkelanjutan global - bakal nuntun gerakan kanggo 100,000 aktivis iklim ing taun 2030, kanthi kreatif nanggepi Kesepakatan Paris lan SDG-13.

Kanthi tumindak Rencana Beasiswa sing sederhana kanggo lulusan sing setya mbiyantu masarakat supaya bisa tumindak kanthi level suhu sing luwih stabil, kita bisa nguatake generasi sabanjure, sapa sing kudu ngatasi transformasi menyang Ekonomi Iklim Anyar. "

Robin Ingle, CEO Ingle International ujar:

"Minangka manajemen risiko lelungan global lan panyedhiya asuransi, kita ahli kanggo nganalisa risiko, lan ora ana risiko luwih gedhe tumrap peradaban kita tinimbang Perubahan Iklim, kaya Sir David Attenborough sing dituduhake nalika wiwitan rapat COP 24. Ing wektu sing padha, kita ngenali cara kanggo nyuda lan nanggapi risiko kasebut kanthi positif, lan ora bisa nemokake cara sing luwih apik kanggo nindakake iki tinimbang nguatake generasi sabanjure kanthi basis pengetahuan sing kudu ditindakake. Kajaba iku, minangka warga Kanada, aku ngerteni sumbangan gedhe sing ditindakake Maurice Strong sajrone setengah abad kanggo mbantu tumindak sing saiki ditindakake. Iki minangka sawetara sebab kenapa Ingle International bangga dadi sponsor global pertama program penting iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.