Breaking News Malta Breaking News Portugal Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Hotel-hotel ing Corinia nawakake semangat musiman

Pilih basa sampeyan
corinthia
corinthia
ditulis dening editor

Hitung mundur bakal diwiwiti tanggal 15 Desember 2018, nalika koleksi hotel mewah ing Koria Hotel nawakake sawetara musim sing nyenengake. 

Print Friendly, PDF & Email

Countdown diwiwiti tanggal 15 Desember 2018, nalika koleksi hotel mewah Langkawi Hotels nawakake sawetara gayeng mangsan.

Kanthi didhisiki Musim Dingin lan suhune mudhun, mula uga tarif - 30-50% - ing properti bintang lima ing Korinta ing saindenging jagad, kalebu unggulan Corinthia Hotel London sing bubar ditampilake ing dokumenter BBC 1, Hotel kanggo Wong Sugih lan Terkenal. 

Tarif ing hotel liyane dikurangi 50% ing:

Bay Bay St George

Hotel & Spa Palace ing XNUMX-XNUMXMalta

Hotel Corin ing Prague

Hotel Corinto St Petersburg

Hotel Lisboa Lisbon

Kanggo nguntungake tarif spesial, nginep kudu dipesen nganti tanggal 28 Februari 2019, lan sah kanggo nginep nganti 30 Desember 2019. Informasi liyane kene.

Kanggo rincian lengkap, waca artikel lengkap ing TravelIndustryDeals.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.