Warta Breaking Armenia Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Armenia ngetrapake pelatihan kanggo manajemen efektif pembangunan pariwisata berkelanjutan

0a1a-113
0a1a-113
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Armenia mbentuk masa depan dadi tujuan sustainable unik, bangunan kapasitas ing perencanaan tur ngatur pariwisata sing efektif. Klompok profesional pariwisata lan pengembangan maneka warna saka saindenging Armenia wis gabung karo program pelatihan campuran ing PM4SD (Manajemen Proyek kanggo Pembangunan Berkelanjutan), lan sukses ngrampungake segmen pertama, kursus latihan online 3 minggu suwene. Peserta banjur bakal nindakake sesi pelatihan tatap muka ing Yerevan (20-21 Desember 2018), kanggo ngrampungake pelatihan lan kanggo nyiapake sertifikasi PM4SD-Foundation, sing diakreditasi APMG International.

Sadurunge latihan situs, tanggal 19 Desember, acara umum, "Armenia, dalan kanggo pariwisata berkelanjutan" bakal diatur dening UNDP, kanthi tujuan nggawa para pemangku kepentingan utama rantai nilai pariwisata kanggo nggawe visi lan rencana aksi umum kanggo pembangunan pariwisata berkelanjutan ing level tujuan. Acara kasebut bertujuan uga dadi acara peluncuran kanggo sertifikasi PM4SD ing Armenia. Manual PM4SD wis diterjemahake uga basa Armenia, amarga dhukungan saka UNDP.

"Pariwisata nyedhiyakake kesempatan penting kanggo Armenia, lan khususe kanggo komunitas pedesaan lan tujuan sing durung ditemokake, nanging kita kudu njamin pertumbuhan pariwisata tetep lestari. Makane penting banget kanggo fokus ing pelatihan lan peningkatan kapasitas. Kanthi akeh manajer proyek lan perencana sing wis disertifikasi PM4SD, kita bisa nggawe macem-macem ahli sing bakal bisa menehi tunjangan nyata lan bisa ditrapake liwat proyek pariwisata. " - Arman Valesyan, Koordinator Proyek, Proyek Pembangunan Pariwisata Pedesaan Integrasi (IRTD) UNDP Armenia

Dikirim dening Jlag (Organisasi Pelatihan Terakreditasi PM4SD) lan TrainingAid kanggo UNDP Armenia, program pelatihan campuran iki nyedhiyakake kesempatan kanggo para peserta ngetrapake praktik paling apik ing konteks proyek dhewe, ngrewangi ningkatake macem-macem proyek lokal lan regional sing ndhukung pembangunan pariwisata berkelanjutan lan manajemen tujuan.

Program pelatihan campuran iki wis dikirim minangka bagean saka proyek Pembangunan Pariwisata Pedesaan Terpadu (IRTD), sing dibiayai dening Federasi Rusia lan diimplementasikake dening UNDP Armenia kanthi kemitraan cedhak karo Kementerian Administrasi lan Pembangunan Teritorial.

Latihan kasebut bakal menehi tindakan strategis pilot kaping pisanan kanggo negesake katrampilan manajemen berkelanjutan, kanthi tujuan nyengkuyung tujuan jangka panjang kanggo nyipta kesempatan ngasilake penghasilan berkelanjutan kanggo nyuda kemiskinan pedesaan, lan nguatake anggota komunitas supaya bisa entuk pembangunan berkelanjutan.

"Seneng banget sinau babagan conto proyek sing inovatif lan mikir ing saindenging Armenia, kanggo ngrampungake tantangan pangembangan utama lan masalah keberlanjutan liwat pariwisata. Kanthi ilmu sing mentas dipikolehi ing manajemen proyek sing efektif, para peserta pelatihan bakal bisa nyedhaki proyek kasebut kanthi luwih cerdas, luwih efisien lan produktif, fokus kanggo nggawe prabédan kanggo pembangunan berkelanjutan kanggo komunitas pedesaan. ” - Silvia Barbone, Trainer PM4SD, Direktur Managing, Jlag

Sertifikasi PM4SD minangka patokan penting kanggo praktisi pariwisata berkelanjutan, nuduhake kemampuan kanggo ngrancang proyek pariwisata sing inovatif lan menehi asil sing sukses lan mupangat sing tetep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov