24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Warta Breaking Yaman

Resolusi Senat ing Yaman: Panas luwih akeh tinimbang geni

yemen
yemen
ditulis dening editor

Yaman biyen dadi tujuan sing apik kanggo plancongan lan turis. Sekolah perhotelan ing kono wis misuwur ing Afrika sawetara taun kepungkur. Nanging saiki, politik nggawe lingkungan sing beda kanggo pariwisata.

Aaron David Miller, Wakil Presiden Inisiatif Anyar lan Direktur Program Timur Tengah ing The Wilson Center ing Washington, DC, nuduhake pamikiran babagan negara saiki ing Yaman:

"Resolusi Senat ing Yaman saiki luwih panas tinimbang geni. Lan ora bakal luwih saka pengaruh simbolik. Uga ora jelas apa pitulung militer AS bakal dilarang nyediakake sanajan ngliwati DPR lan bisa ngalahake veto Trump.

"AS wis mandheg ngisi bahan bakar pesawat Saudi. Senat, Senat, utamane Partai Republik, wis ngirim pesen sing kuat marang Trump - mbantah Presiden; kabijakan menehi MBS mupangat keraguan; lan nglampahi resolusi non-naleni kapisah sing nanggungjawabake MBS kanggo patine Khashoggi - nggawe Senat nyathet MBS.

"Resolusi Senat uga nuduhake negesake penting panguwasa Kongres babagan kekuwatan perang, lan bisa uga diwiwiti kanggo tumindak tambahan taun ngarep."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.