Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Breaking News US Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Barceló Bávaro Grand Resort daur ulang liwat botol plastik 4k saben dina

Pilih basa sampeyan
ijo-globe
ijo-globe
ditulis dening editor

Green Globe bubar negesake maneh Barcelona Resort Bávaro Grand Resort ing Republik Dominika sing menehi properti miturut skor kepatuhan pinunjul yaiku 91%. 

Print Friendly, PDF & Email

Green Globe bubar negesake maneh Resor Grand Barcelona ing Republik Dominika menehi properti kanthi skor kepatuhan pinunjul yaiku 91%.

Green Globe minangka program sertifikasi asli sing dikembangake luwih saka 25 taun kepungkur kanggo nuntun perusahaan pariwisata ing sadawane dalan menyang operasi lan manajemen berkelanjutan. Standar Green Globe kalebu 44 kriteria inti wajib sing didhukung luwih saka 380 indikator kepatuhan. Sertifikasi kasebut menehi komplek kanggo hotel multi-hotel, kalebu Istana Barcelona lan Bávaro Beach Adults Only Resort, minangka salah sawijining properti paling lestari ing jagad iki.

Pedro Parets, General Manager ing Barcelona Resort Bávaro Grand Resort ujar, "Green Globe minangka sistem sertifikasi keberlanjutan sing paling penting ing sektor pariwisata lan minangka pakurmatan kanggo Barcelona Resort Grand Bávaro kanggo nampa pengakuan iki sing menehi komitmen terus-terusan kanggo nyedhiyakake sing paling apik layanan kanggo para tamu lan tetep ngajeni lingkungan Karibia sing khas ing sekitar Komplek. "

Daur ulang botol plastik 4.000 saben dina saka restoran lan prasmanan minangka salah sawijining conto program lingkungan ing properti sing ndhukung praktik berkelanjutan. Kajaba iku, fasilitas perawatan limbah sing paling canggih diatur, diawasi lan dikelola dening kontraktor njaba profesional sing mbantu nyuda dampak lingkungan.

Prakarsa hemat energi lan banyu uga wis ana. Biomassa lan tenaga surya dilebokake ing pasokan energi lan sawijining sistem wis dileksanakake sing nggunakake panas termal sing digawe saka ketel kanggo nyuplai banyu panas kanggo umbah-umbah. Barceló Bávaro uga duwe sistem manajemen banyu loop tertutup sing nggunakake banyu ireng lan abu-abu kanggo nyuda panggunaan sakabehe lan nggedhekake efisiensi.

Ing taun 1985, Grup Barcelona nggayuh tujuan anyar: Pantai Bávaro, sawijining swarga ing Republik Dominika. Resor Grand Barcelona Bávaro dadi hotel pertama sing mbukak duweke rantai Spanyol ing Punta Cana.

Dina iki, 33 taun mengko, hotel iki nggawe kabeh conto dadi pionir ing Karibia maneh. Sawise dianyarake maneh, kita duwe rong perusahaan mewah ing kompleks Barcelona Grand Bávaro Grand Resort: sing pertama yaiku Istana Bóvaro Bávaro, nyedhiyakake swarga sing digawe khusus kanggo kulawarga 24 jam saben dinane; lan ing sisih liyane, ing  Mung Wong diwasa Pantai Barcelona, kanthi wilayah eksklusif, para tamu bisa nikmati papan sing apik banget ing lingkungan khusus wong diwasa sing tentrem.

Lokasi istimewa karo mayoritas kamar lan layanan sing madhep segara nggawe Resor All Inclusive Beach Front sing ora dikalahkan.

Globe Ijo minangka sistem kesinambungan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi lan manajemen berkelanjutan bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Globe Ijo adhedhasar ing California, USA lan dituduhake ing luwih saka 83 negara.  Globe Ijo minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). Kanggo informasi, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.