Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Czechia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Air Arabia mabur saka Sharjah menyang Prague

0a1a-118
0a1a-118
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Air Arabia bubar ngluncurake penerbangan langsung saka Sharjah menyang Prague ing Republik Ceko.

Penerbangan peluncuran kasebut mangkat saka Bandara Internasional Sharjah (SHJ) lan mlebu ing Bandara Praha Václav Havel.

Penerbangan 6 jam 50 menit diwiwiti kaping lima seminggu, saben dina Selasa, Rebo, Kamis, Setu lan Minggu.

Dina Selasa lan Minggu, pesawat budhal saka Sharjah jam 07:35 jam lan tekan ing Prague jam 11:20 jam wektu lokal; pesawat bali budhal ing Prague jam 12:00 lan tekan ing Sharjah esuk esuk jam 21:00.

Dina Rebo, Kamis lan Setu, pesawat mangkat mangkat saka Sharjah jam 15:35 jam lan tekan ing Prague jam 19:20 jam wektu lokal; pesawat bali budhal ing Prague jam 21:05 lan tekan ing Sharjah esuk esuk jam 06:05.

Air Arabia saiki nglakokake penerbangan menyang luwih saka 150 rute ing jagad iki saka patang hub sing ana ing Timur Tengah lan Afrika Lor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov