24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Argentina Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan

UNWTO lan Unidigital ndhukung inovasi lan wirausaha ing Amerika

0a1a-122
0a1a-122
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) menehi dhukungan nalika diresmekake ing Argentina pusat khusus pariwisata ing Amerika - Unidigital.

Unidigital minangka asil saka kolaborasi antarane sektor publik lan swasta kanggo promosi inovasi ing pariwisata. Bakal nawakake layanan, produk lan pelatihan babagan transformasi digital supaya para wirausahawan sing paling ngganggu pariwisata ing Amerika nggawe proyek kasebut. Hub kasebut ditampilake minangka bagean saka Forum Petualangan Tech Pariwisata UNWTO, sing dianakake tanggal 11-13 Desember 2018 ing Buenos Aires, Argentina.

"Dina iki minangka dina sing bersejarah amarga kita wis nglumpukake akeh pejabat pariwisata ing Amerika kanggo ngresmekake papan iki, sing mbukak kanggo para pengusaha, lan ing endi kita bakal nindakake prekara sing apik banget lan entuk asil sing apik banget," ujare Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili. Dheweke nambahake: "Kita setya mbantu wong-wong mau golek investor lan menehi kesempatan kanggo internasionalisasi ora mung ing Amerika, nanging uga ngluwihi bawana."

Menteri Pariwisata Argentina lan Ketua Dewan Eksekutif UNWTO, Gustavo Santos, negesake manawa "inovasi lan pariwisata minangka sekutu kanggo ngasilake kesempatan urip kanggo masarakat lan nggawe lapangan kerja". Dheweke nambahake: "Iki negesake komitmen lan tanggung jawab kita marang sektor iki, sing bakal nyebabake pembangunan manungsa ing taun ngarep."

Pendiri lan CEO Unidigital Felipe Durán ngucapake matur nuwun marang pihak berwenang amarga dheweke ana lan ujar: "Aku seneng Buenos Aires dadi gerbang menyang Amerika, papan ing ngendi seni, teknologi lan pariwisata teka bareng; karo proyek kasebut, kita bakal melu pariwisata masarakat. ”

Hub Unidigital dibukak ing konteks Forum Teknologi Petualangan Pariwisata UNWTO, forum pariwisata lan teknologi sing diatur dening UNWTO lan Menteri Pariwisata Argentina. Pemenang UNWTO Data Challenge 2018 uga diumumake ing acara kasebut, Diego Turconi. Proyek iki diatur kanthi kolaborasi karo ieXL Universitas IE, sing tujuane kanggo nduwe kemampuan ngasilake solusi sing didhukung data.

Kompetisi Startup regional menang dening Eduardo Zenteno del Toro, kanthi proyek Nenemi, platform sing pengin nggawa para pelancong Asia menyang Meksiko kanthi potensial ekspansi ing Amerika. Dheweke saiki bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake layanan Unidigital sing regane nganti 100,000 dolar.

Melu Forum Pariwara Tech Pariwisata UNWTO minangka pimpinan inovasi, startup level paling dhuwur lan aktor utama ing inovasi global lan ekosistem transformasi digital.

Iki minangka platform kanggo inovasi wirausaha lan pariwisata sadurunge, kanthi tujuan nggawe sinergi ing antarane para aktor liyane, ngganti crita sukses lan nuwuhake budaya investasi modal modele. Kajaba iku, papan iki nyedhiyakake solusi kanggo tantangan sing ana gandhengane karo transformasi digital minangka sumber generasi tenaga kerja, daya saing lan pembangunan berkelanjutan.

Ing konteks sing padha, seminar sing ditujokake kanggo para menteri Amerika lan menteri nasional Argentina dianakake babagan carane nggawe strategi digitalisasi sing sukses. Uga dianakake lokakarya kanggo para startup, kanggo ngatasi topik motivasi para investor pariwisata lan wirausaha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov