24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Saint Vincent lan Grenadines Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

American Airlines ngluncurake layanan nonstop menyang St.

0a1a-131
0a1a-131
ditulis dening Kepala Editor Tugas

American Airlines bakal miwiti penerbangan non-stop perdana saka Bandara Internasional Miami menyang Bandara Internasional Argyle ing dina Sabtu tanggal 15 Desember 2018. Layanan taun-taun AA 1427 bakal digunakake ing Airbus A319 saben Setu, sing ninggalake Bandara Internasional Miami jam 11:00. aku lan tekan Bandara Internasional Argyle jam 3:40 sore; sikil bali pesawat kasebut mangkat menyang St. Vincent jam 4:45 sore lan tekan ing Miami jam 7:50 sore

Nalika layanan kasebut diumumake ing Mei 2018, maskapai kasebut ujar manawa para pelanggan "bakal duwe opsi anyar kanggo uwal saka hawa adhem kanthi penerbangan musiman lan taun luwih akeh." Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata SVG Mr. Glen Beache mratelakake kasenengane kanthi pengumuman saka American Airlines ujar manawa "supaya layanan langsung saka Miami minangka game changer kanggo negara kasebut. Layanan iki bakal dadi luwih gampang kanggo pengunjung kalebu diaspora kanggo plancongan ing St.Vincent lan Grenadines ”. Salajengipun ujar manawa "Miami minangka salah sawijining pusat utama koneksi ing AS bakal dadi gerbang sing apik banget kanggo para pengunjung saka Atlanta, Chicago, Dallas, lan uga Inggris kanggo ngakses kaendahan yaiku St.Vincent lan Grenadines."

Layanan American Airlines sing dijadwalake ora mandheg saka Miami menehi pilihan kanggo pengunjung lan Vincent kanggo lelungan langsung menyang lan tujuan. Saiki, Caribbean Airlines ngoperasikake layanan Rebo tanpa henti mingguan saka JFK International, USA lan Air Canada Rouge layanan Kamis non-stop mingguan saka Pearson International, Kanada. Wiwit Minggu tanggal 16 Desember 2018 Air Canada Rouge bakal nambah penerbangan non-top minggon nomer loro menyang tujuan kasebut; pesawat Minggu bakal dioperasikake nganti wulan April 2018. Pengunjung teka ing St.Vincent lan Grenadines kanggo periode Januari nganti September 2018 nggambarake kenaikan sakabehe pengunjung ing tamu 4.8%, kanthi kenaikan 12.6% saka Amerika Serikat lan 12.7 % mundhak saka Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov