Warta Breaking Armenia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Armenia: Kedutaan Besar AS ndhesek turis supaya waspada karo "prosedur standar"

0a1a-134
0a1a-134
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pratelan Kedutaan Besar AS ing Armenia, sing nuntut warga Amerika supaya waspada nalika ngunjungi Armenia nalika preinan Natal lan Taun Anyar, ora ana konteks politik, ujare Presiden Federasi Pariwisata Armenia.

Mekhak Apresyan nyathet sing kasebut ing konferensi pers dina Setu.

Ing pangandikane, pratelan kasebut minangka prosedur standar telpon kanggo waspada sajrone kenaikan aliran turis nalika preinan Natal lan Taun Baru.

"Iki minangka prosedur standar, luwih-luwih amarga klarifikasi tambahan diwenehake," ujare Apresyan. "Dadi luwih murah kanggo nyebutake sikap angel ing acara kasebut dening panguwasa Armenia."

Dheweke negesake, umume, masarakat Armenia, kalebu media lan lembaga penegak ukum, kudu nggawe "citra" pariwisata negara kasebut.

"Armenia lan wong Armenia mesthi diumumake kanthi keramahan," ujare Mekhak Apresyan. "Kajaba iku, akeh organisasi internasional ngumumake babagan tingkat keamanan [dhuwur] [ing Armenia]. Kita [wong Armenia] wis nuduhake keamanan lan kabecikan sing dhuwur sanajan ana ing 'revolusi buludru', sing pasif kabeh. Penting banget supaya acara kasebut dicakup dening media internasional. Kajaba iku, akeh turis asing uga melu pawai, [lan] sing negesake apa sing dakkandhakake. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov