24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Fashion News News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Lelungan kanthi apik: Perhiasan kanggo eksekutif nalika pindhah

Wanita.Travel.1
Wanita.Travel.1

Ngenali lan ngakoni kasunyatan anyar, desainer perhiasan nggabungake gaya urip aktif lelungan menyang perhiasane.

Print Friendly, PDF & Email

Wanita, Perhiasan lan Sejarah

Ing taun 1986, Komisi Perdagangan Internasional AS nglaporake (miturut panjaluk Komite Keuangan Senat), manawa pria tuku perhiasan minangka hadiah kanggo wanita, "Perhiasan tradhisional dianggep minangka barang hadiah lan umume tuku kanggo tujuan kasebut."

Ing dasawarsa ing antarane 1960-1970 wanita "tuku dhewe" ora pati penting. Alasane jelas ... mung ana sawetara wanita ing tenaga kerja sing duwe tenaga tuku winates kanggo barang larang. Tuku wanita lan wanita sing ora penting biasane digawe ibu tuku hadiah kanggo putrine utawa ing antarane nenek lan putu wadon.

Pasar Target

Wis puluhan taun industri iki nganggep wanita minangka "pengaruh sekunder"; nanging, pungkasane, wanita wis dadi "target pasar." Industri saiki katon lan beda tumindak lan istilah pemasaran sing digunakake kanggo nggambarake konsumen wanita iki kalebu "wanita tuku awake dhewe" (wanita sing tuku perhiasan kanggo awake dhewe), lan "mung amarga tuku" (tuku kasual sing perhiasan kasebut ora ' t tandhani acara khusus).

Kabeh wanita tuku akeh perhiasan kanggo awake dhewe, lan, miturut Sarah Tanner ing Lyst (platform riset fashion), persentase wanita (dibandhingake pria), sing tuku perhiasan wanita mundhak 14 persen saka 2016 nganti 2017.

Daya kanggo Tuku

Secara resmi diarani "tuku-dhewe wanita," para milenial lan konsumen perhiasan wanita liyane, yen dicedhaki kanthi cocog, bisa uga ngasilake laba tumrap para permata. DeBeer Group ngidentifikasi, "tren tuku dhewe" yaiku "... salah sawijining kesempatan sing jelas kanggo pertumbuhan mbesuk" (2016 Diamond Insight Report). Chavie Lieber (2017) nemokake manawa narik kawigaten para pembeli wanita minangka salah sawijining landasan utama strategi pambangun perhiasan internasional.

Wanita Tuku Timer

Ing abad kaping 21, luwih akeh wanita sing makarya, golek dhuwit luwih akeh, ngembangake jalur karir, tetep ora suwe maneh, duwe anak mengko, mula duwe penghasilan sing luwih akeh kanggo awake dhewe ... lan dheweke nggunakake dhuwit kanggo tuku perhiasan.

Penelitian Lyst nemokake manawa wanita nggawe 78 persen tuku perhiasan dhewe; Nanging, cenderung nggunakake luwih murah kanggo potongan individu tinimbang pria - nanging - padha tuku perhiasan nganti kaping telu luwih akeh. Ing taun-taun kepungkur, para pembeli lanang nggunakake rata-rata $ 327 saben kalung, dene wanita umume ngentekake udakara $ 176.

Aja Diskon Milenial

Ing "Diamond Insight Report", DeBeers nemokake yen milenial nglampahi $ 26 milyar kanggo perhiasan berlian ing 2015 lan 31 persen tuku kasebut minangka barang sing dituku wanita. Wanita ing antarane 25-39 menehi inspirasi marang baris salinan DeBeers, "A Diamond is Forever," lan sing tuku kalebu koleksi panganten lan uga tonggak sejarah. Wanita saiki ora mung tuku kanthi "dhuwit sithik." Narik banget, saiki, ana loro wanita tuku Choker Noise Putih Repossi kanthi rega $ 38,300.

Prilaku kasebut nuduhake manawa wanita nggabungake blanja perhiasan ing saben dinten belanja kaya tuku sepatu utawa sandhangan, babagan perhiasan minangka kabutuhan / kebutuhan sing bisa diakses lan bisa dibenerake.

Etnisitas

Ing 24.3 yuta kuwat, wanita Ireng duwe 14% kabeh wanita AS lan 52% kabeh wong Afrika-Amerika. Panaliten anyar, "Wanita Afrika-Amerika: Ilmu Pengetahuan Kita, Sihirane" (Nielsen 2017), nemtokake manawa wanita Ireng, ing pirang-pirang generasi, luwih cenderung bisa tuku lan tuku perhiasan kostum lan kostum. Panliten kasebut nemtokake manawa ing antarane wanita Afrika-Amerika, 52 persen bakal mbayar luwih akeh perhiasan yen cocog karo gambar sing pengin digambarake; iki 31 persen luwih saka wanita kulit putih Hispanik.

Panliten kasebut uga nemokake yen 16 persen wanita Ireng luwih cenderung tinimbang wanita kulit putih Hispanik sing ora tuku perhiasan kostum sajrone 12 wulan kepungkur lan 9 persen luwih seneng tuku perhiasan sing apik tinimbang wanita kulit putih Hispanik. Perhiasan apik sing dituku wanita Ireng udakara $ 100- $ 499.

Trending

Wanita lagi obah. Apa dheweke mlaku-mlaku ing saindenging jagad kanggo nutup transaksi perusahaan, munggah Himalaya, utawa setor lan njupuk bocah-bocah ing perawatan bocah lan La Crosse, gerakan kasebut kalebu bagean saben dina saben dina. Ngenali lan ngakoni kasunyatan anyar iki, para desainer perhiasan nggabungake gaya urip aktif iki menyang perhiasane. Fitur desain anyar kalebu:

  1. Awet Petualangan bisa dadi aksesoris sing angel; mulane, perhiasan kudu dirancang supaya bisa awet. Fokuse yaiku kerajinan tangan lan bahan-bahan awet, supaya wanita kasebut perhiasan kasebut ora bakal rusak utawa tiba nalika pendakian gunung, renang utawa papan salju.

 

  1. Cocog banyu Bahan ora bakal rusak dening banyu, kringet, panas utawa adhem es.

 

  1. Luwes Gelang lan kalung kudu fleksibel lan serba guna - bisa pas karo saben bangkekan lan gulu, mula bisa disandhang wiwit sarapan ing restoran nganti nedha bengi ireng.

 

  1. Gaya Ing desain kudu canggih lan awet… kelangan manik sajrone rapat dewan pancen ora bisa ditampa

JA Expo Perhiasan

Industri perhiasan urip kanthi slamet. Penjualan perhiasan lan jam tangan AS ing taun 2014 nyathet $ 78.08 milyar kanthi penjualan perhiasan yaiku $ 68.8 miliaran.

Kanggo sumber sawetara vendor domestik lan internasional paling apik, para pembeli perhiasan melu pameran JA New York ing Javits Convention Center. Wiwit luwih saka 100 taun kepungkur, JA wis nggabungake anggota industri perhiasan ing pesisir wétan suwene telung dina tuku, nemokake tren, mburu harta karun lan jaringan bisnis. Para vendor mbukak gamut saka intan nganti deco lan batu permata, dene para desainer sing berbakat nyukupi kebutuhan konsumen, wiwit saka tradhisional nganti ujung-ujung.

Perhiasan Curated kanggo eksekutif lelungan sing apik:

Alice Sturzinger. Montclair, New Jersey

Sturzinger minangka organisasi grosir sing spesialisasine babagan hadiah lan perhiasan, sing adol menyang pengecer ing saindenging AS. Kabeh perhiasan, baubles, lan manik-manik digawe saka gelas Venetian Murano Italia dening para pengrajin sing miwiti kerajinan ing abad kaping 12. Sturzinger kerja bareng karo seniman lan desainer Venesia kanggo nggawe permata unik lan unik kanggo wanita eksekutif modern. Pilihan kasebut kalebu kalung, gelang, cincin lan anting uga barang hadiah. Perusahaan kasebut minangka distributor resmi AS kanggo Antica Murrina.

Evocateur Norwalk, Connecticut

Evocateur diwiwiti dening Barbara Ross-Innamorati. Kanthi seneng godhong emas wiwit cilik, Ross-Innamorati adaptasi karo bahan iki kanggo desain perhiasan lan teknik kepemilikan nggawe Evocateur. Desain asline kasedhiya ing saindenging AS, Eropa, Afrika lan Asia lan sampurna kanggo eksekutif sing sukses, semangat, lan kuat.

Pengrajin trampil ngrancang lan nggawe saben potongan, bungkus nganggo emas 22K lan godhong perak sing apik. Perhiasan kasebut dihiasi lan dibakar nganggo tangan lan digawe suwene 5 dina, nampilake karya seni sing nyawiji kanthi modis. Potongan bisa digawe-kanggo-pesen lan dikirim sajrone 2-minggu.

Koleksi Lika Behar (divisi Industri ISC). Istanbul, Turki

Desainer pemenang penghargaan Lika Behar nampilake koleksi seni sing bisa diagem. Gambar saka teknik nggawe perhiasan kuna sing wis misuwur ing Timur Wétan, perhiasan kasebut digawe saka emas 24K, perak steril ing finish teroksidasi utawa matte, berlian lan watu permata. Koleksi kasebut elegan, canggih lan khas.

Behar tansaya tuwuh ing kulawarga sing fokus ing perhiasan… bapake minangka tukang dagang koin lan emas ing Istanbul. Ing umur 12 taun, dheweke ngumbara ing Grand Bazaar lan nganggep labirin toko-toko minangka omah. Saiki dheweke urip ing New Jersey karo kantor ing Manhattan.

Perhiasan Sane. Orlando, Florida

Sane minangka perusahaan kulawarga / operasional lan distributor grosir sing nawakake perhiasan mewah sing dirancang kontemporer. Perusahaan fokus ing gelang emas, kalung, rantai, anting, lan liontin emas 18K.

Wanita Perlu Perhiasan

Madeleine Albright, Mantan Sekretaris Negara AS

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan