24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pramugari sambung maneh karo Islandia 60 taun sawise kebangkrutan darurat

fa-1
fa-1
ditulis dening editor

Ibu lan putri ngalami reuni emosional karo rumah sakit sing tanggung jawab kanggo pangiriman sing ora dikarepake sawise kebangkrutan darurat.

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo ibu Ellen Beam lan putrine Anne Hemingway, lelungan menyang Islandia luwih saka mung kunjungan menyang obyek wisata sing paling apik lan lanskap megah - minangka bali menyang papan sing diwiwiti kanthi ora sengaja urip Hemingway.

Enom puluh taun kepungkur, Ellen Beam, nalika lagi ngandut wolung wulan, lagi kerja dadi pramugari ing Trans World Airlines lan plancongan nyabrang Eropa karo garwane. Sajrone penerbangan tartamtu ing tanggal 15 November 1958, banyu Beam pecah, dheweke dadi tenaga kerja, lan pesawat kasebut kudu ndharat darurat ing Islandia. Beam cepet-cepet dikirim lan pungkasane nglairake anake wadon Anne ing Rumah Sakit Keflavik (saiki dikenal minangka Pusat Kesehatan Barat Daya).

Nalika nggawe ikatan iki, para wanita makarya karo Kensington Tours kanggo ngrancang plancongan seminggu suwene maneh menyang Islandia kanggo ngrayakake ulang taune Hemingway sing kaping 60. Perusahaan tur pribadi-dipandu diatur kanggo nginep ing salah sawijining hotel butik paling apik ing Reyjkavik; ngatur tur kutha eksklusif lan uwal saka Lampu Utara kanthi pandhuan pribadi ahli; lan nyedhiyakake transfer bandara mewah. Kanggo nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake, perusahaan turis kasebut terus golek rumah sakit ing ngendi Hemingway lair lan ngatur pertemuan lan staf rumah sakit sing kerja ing taun 1958. Acara kasebut malah ditutupi dening Islandia paling gedhe koran Morgunblaðið.

Beam, saiki wis 89, ngelingake babagan pangiriman sing ora dikarepake sing ngandhani Morgunblaðið manawa "kayane Gusti mung pengin kita [mlebu] ing kene."

"Kita rumangsa kudu teka," dheweke nambah. "Kita duwe crita sing luar biasa sing dipikirake kudu nuduhake [lan pengalaman bareng]."

"Kita diajeni kanggo melu crita Ellen lan Anne," ujare Alison Hickey, Presiden Kensington Tours.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.