24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Warta Breaking Kiribati News Teknologi transportasi News Wire Plancongan

Air Kiribati mbuwang $ 243 yuta ing pesawat anyar

0a1a-161
0a1a-161
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Embraer ngumumake penandatanganan kontrak karo Pamrentah Kiribati, kanthi kemitraan karo maskapai nasional, Air Kiribati, kanggo rong pesenan tenan kanggo E190-E2 E-Jets lan loro hak tuku kanggo model sing padha. Kanthi nggunakake kabeh hak tuku, kontrak kasebut regane USD 243 yuta, adhedhasar rega dhaptar saiki. Pesenan kasebut bakal dilebokake ing backlog kuartal kaping papat Embraer's 2018.

Dijadwalake kanggo pengiriman 2019, E190-E2 bakal ngidini operator bendera kanggo Republik Kiribati, sing ana ing Pasifik tengah, bisa mbukak rute domestik lan internasional luwih dawa tinimbang saiki karo armada turboprop. Air Kiribati bakal dadi operator peluncur E190-E2 ing wilayah Asia Pasifik (ora kalebu China). Pesenan iki digawe sawise tur Asia Pasifik telung minggu livery 'Shark' E190-E2 ing wulan Oktober, sing kalebu mandheg ing Tarawa, ibukutha Kiribati. Nglentang patang zona wektu lan kalebu luwih saka 30 pulau, Kiribati minangka siji-sijine negara ing donya sing ana ing papat hemisfer kasebut.

"Kita seneng banget nampi Air Kiribati menyang kulawarga Embraer lan kita bakal kerja bareng karo maskapai nalika transisi menyang E190-E2 liwat paket entri layanan lan tim dhukungan kelas internasional ing wilayah kasebut," ujare Cesar Pereira, Wakil Presiden Asia Pasifik, Penerbangan Embraer Komersial. "Flying ing Pasifik, liwat banyu sing akeh, butuh jangkauan, kinerja lan kapasitas muatan sing akeh. Pilihan Air Kiribati saka E190-E2 isih ana validasi liyane kanggo desain jet lorong siji sing paling efisien ing donya, sing ngluwihi persyaratan kasebut lan bakal ngidini maskapai bisa nambah frekuensi penerbangan lan nambah jaringan. ”

"Kita kesengsem karo apa sing kita tingali nalika E190-E2 ngunjungi Kiribati ing wulan Oktober," ujare Hon. Willie Tokataake, Menteri Informasi, Komunikasi, Pengangkutan lan Pengembangan Pariwisata Pamrentah Kiribati. "Amarga sawetara sing nyengsemake, konsumsi bahan bakar murah lan biaya pangopènan lan konfigurasi kelas dobel sing nyenengake para penumpang dibandhingake karo kanca-kancane, kapabilitas E190-E2 nguatake kita supaya bisa nambah konektivitas ing negara lan liya-liyane, nggawa negara kita menyang tahap sabanjure tuwuh. ”

Kanthi jarak maksimum nganti 2,850 mil laut, E190-E2 bisa dioperasikake ing jembar Kiribati, kalebu saka Tarawa langsung menyang Pulo Kiritimati (Natal), salah sawijining rute sing paling nantang ing Pasifik. Sambungan domestik saiki saka Tarawa menyang Kiritimati kalebu persinggahan internasional ing Fiji.

E190-E2 minangka bagean saka kulawarga pesawat E-Jets E2 generasi anyar Embraer, sing bisa mapan udakara 70 nganti 150 penumpang. Khusus E190-E2, bisa nganti 114 penumpang, lan dadi anggota pertama kulawarga pesawat E-Jets E2 sing miwiti layanan ing wulan April 2018.

Embraer wis ana ing wilayah kasebut wiwit Bandeirante kaping pisanan dikirim ing taun 1978 ing Australia lan wis menehi dhukungan lan layanan lengkap sajrone pirang-pirang taun menyang pesawat sing adhedhasar ing Australia lan wilayah Pasifik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov