Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat Warta Pecah Puerto Rico Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Tujuan Puerto Rico: Kapilih minangka Mitra Inspirasional

puerto-rico
puerto-rico
ditulis dening editor

Sebutan anyar nyelarasake Tujuan Puerto Rico karo perusahaan pilihan liyane sing njaga kemitraan setya lan nyedhiyakake layanan luar biasa ing industri acara.

Print Friendly, PDF & Email

Sebutan anyar nyelarasake Tujuan Puerto Rico karo perusahaan pilihan liyane sing njaga kemitraan setya lan nyedhiyakake layanan luar biasa ing industri acara.

Jaringan DMC ngumumake manawa Destinasi Puerto Rico wis dadi mitra Inspirational BI WORLDWIDE kanggo taun 2018.

Tujuan Puerto Rico, Perusahaan Jaringan DMC, wis diakoni ing kategori penghargaan ing ngisor iki:

Layanan wis rampung - Mitra sing paling dhukungan kanggo ngirim program ing situs

Aja nyerah - Mitra sing nduduhake ketabahan lan kekarepan kanggo mil ekstra sajrone kahanan sing angel

Ing antarane pujian sing diwenehake miturut kategori kasebut, Destinasi Puerto Rico dikenal khusus amarga rencana perencanaan, pemulihan, lan layanan ing lokasi nalika Topan Maria sing tekan papan ing wulan September 2017, salah sawijining badai paling ala sing nate dialami ing pulau kasebut.

”Kita bangga ngakoni Tujuan Puerto Rico, Perusahaan Jaringan DMC, minangka Mitra Inspirasional. Standar sing dhuwur mbantu kita nggawe pengalaman apik lan ngirim momen sing kuat kanggo para klien. Kita ngarep-arep terus kemitraan. ” ujar Paul Bergeron, Wakil Presiden Senior Solusi Acara ing BI WORLDWIDE.

"BI WORLDWIDE minangka salah sawijining agensi keterlibatan global utama ing industri kita." ujar Dan Tavrytzky, Managing Director of DMC Network. "Supaya salah sawijining mitra kita kenal, iku menang gedhe tumrap kita. Kita seneng banget ndeleng Tujuan Puerto Rico sing nominasi kategori 'ora nate nyerah' ing BI WORLDWIDE.

"Nggoleki langkah ekstra kanggo klien minangka komponen utama merek DMC Network lan cara bisnis. Sajrone wektu kangelan, Destinasi Puerto Rico pancen sumunar kanthi cara supaya bisa ndhukung klien lan kita seneng amarga profesionalisme lan keahliane ing krisis wis diakoni kanthi cara iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.