24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Guam News transportasi News Wire Plancongan

Mitra Udara ngirim bantuan kamanungsan

mitra hawa
mitra hawa
ditulis dening editor

Mitra Udara ngirim barang bantuan lan bantuan kamanungsan kanggo wong-wong sing butuh sajrone setaun.

Print Friendly, PDF & Email

Tim Pengirim Mitra Air wis sibuk banget ing taun 2018, ngirim barang bantuan lan bantuan kamanungsan kanggo wong-wong sing butuh ing saindenging jagad. Misi kalebu penerbangan antarane Eropa lan Libya, Yemen, Afrika Tengah, uga antarane macem-macem negara Afrika lan saka AS menyang Kepulauan Mariana ing Pasifik.

Aktivitas gedhe ditindakake sajrone musim topan taun iki lan kanggo nanggepi Topan Mangkhut lan Yutu, kanggo Air Mitra koordinasi transportasi lan pangiriman luwih saka 2000 ton kargo bantuan saka AS menyang Guam lan Saipan ing Mariana Lor Kapuloan.

Ing wulan September, Mitra Udhara dihubungi dening Radiant Global Logistics kanggo mbiyantu pangiriman persediaan sing aman lan cepet menyang Guam minangka persiyapan Super Typhoon Mangkhut. Air Partner nindakake sawetara penerbangan ing pesawat AN-225 lan AN-124 kanggo mbantu mindhah pasokan bantuan sing penting, kalebu banyu lan panganan sing siap dipangan (MRE).

Wiley Knight, direktur Bantuan Kemanusiaan kanggo Logistik Global Radiant, menehi komentar: "Liwat dhukungan lan kualitas layanan sing disedhiyakake dening Air Partner, kita bisa ngrampungake proyek kasebut kanthi sukses sajrone 24 jam sawise badai kliwat. Kemitraan lan pemahaman sing cepet banget babagan respon cepet yaiku sing dibutuhake kanggo nggayuh misi. ”

Ing wulan candhake, sawise Super Typhoon Yutu, Mitra Udara ditugasake ngirim macem-macem pasokan pitulung lan peralatan tugas berat kanggo mbangun maneh pulau Saipan. Tim kasebut kanthi cepet lan sukses ngrampungake luwih saka 30 penerbangan kurang saka 30 dina nggunakake pesawat AN124 lan B747F.

Flying kargo menyang lokasi sing adoh iki pancen tantangan, lan amarga ukuran upaya pambiyantu plus volume pesawat sing ditindakake, Air Partner milih anggota tim ing pulau Guam kanggo koordinasi pribadi, ngirim lan ngunggah. kabeh kargo saka petugas pengiriman sing ditunjuk Badan Manajemen Darurat Federal (FEMA) kanthi tepat waktu, tanpa wektu tundha. Iki nggawe Mitra Udhara ngirim layanan charter kargo sing paling efisien menyang klien ing wektu kritis kasebut.

Mike Hill, Direktur Pengangkutan ing Mitra Udara, ujar: "Nalika krisis, kita minangka mitra sing dipercaya kanggo macem-macem klien. Sajrone taun ana bencana alam sing gedhe banget, matur nuwun kanggo tim Freight amarga upaya sing teles kanggo njaluk pitulung sing dibutuhake banget kanggo wong-wong sing butuh banget, kanthi cepet. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.