24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Warta Fashion Industri Hospitality Hotel & Resor News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Courtyard Burlington, Ontario: Desain inovatif lan ruang fleksibel

CM_50
CM_50
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing Kanada Courtyard by Marriott Hotel wis mbukak lawang ing Burlington, Ontario lan siyap nglayani sampeyan. Nampilake ruang lobi inovatif uga desain kamar kontemporer paling anyar Couryard, hotel anyar kasebut nyedhiyakake keluwesan lan pilihan sing ngidini tamu ngoptimalake lan ningkatake pengalaman lelungan. Dumunung ing 1110 Burloak Drive, hotel sing ana ing kamar 135 kasebut bakal digunakake minangka franchise Marriott, duweke Burlington Hotels Group Inc. lan dikelola dening Burloak Hospitality Management Ltd. Kalorone Burlington, Ontario.

Print Friendly, PDF & Email

Ing Kanada Courtyard by Marriott Hotel wis mbukak lawang ing Burlington, Ontario lan siyap nglayani sampeyan. Nampilake ruang lobi inovatif uga desain kamar kontemporer paling anyar Couryard, hotel anyar kasebut nyedhiyakake keluwesan lan pilihan sing ngidini tamu ngoptimalake lan ningkatake pengalaman lelungan. Dumunung ing 1110 Burloak Drive, hotel sing ana ing kamar 135 kasebut bakal digunakake minangka franchise Marriott, duweke Burlington Hotels Group Inc. lan dikelola dening Burloak Hospitality Management Ltd. Kalorone Burlington, Ontario.

Jejer karo Pusat Konvensi Burlington, Courtyard Burlington dununge 40 menit saka pusat kutha Toronto lan nawakake tamu akses sing apik ing Wonderland Kanada, Niagara Falls, Taman Botani Burlington lan air terjun Hamilton sing apik. Tarif diwiwiti $ 169 saben wengi.

Courtyard terus-terusan nggoleki tren lan berkembang kanggo nyukupi kebutuhan tamu. Desain kamar paling anyar nyedhiyakake zona hibrida kanggo kerja, turu, santai lan siyap. Lampu sing ora langsung lan palet warna sing nada netral lan nada bisa nggawe lingkungan sing tenang lan tenang.

"Wiwit dina kaping pisanan, Courtyard bangga karo merek sing ngrungokake para pelaku bisnis," ujare Janis Milham, wakil presiden senior lan pimpinan merek global, Classic Select Brands. “Teknologi saiki wis ganti cara lelungan wong. Para tamu pengin kamar sing nduweni tujuan lan fleksibilitas sing ngidini transisi mulus antarane santai lan kerja. Courtyard dirancang kanggo menehi papan sing santai lan fungsional supaya bisa kerja kaya sing dikepengini. ”

Desain kamar anyar intuisi lan dipikirake, nyedhiyakake ruang fleksibel nanging nyaman sing bisa digunakake teknologi. Sawise teka, para tamu bisa nyimpen tas ing "Bagasi Selehake" lan nancepake piranti pribadi menyang garis "Tech Drop" kanggo integrasi teknologi sing mulus.

Perabotan teken lan elemen arsitektur ngganti seni tradisional ing kamar tamu anyar. Sofa "LoungeAround" nawakake warna lan area sing nyaman kanggo santai utawa digunakake. Desain anyar uga dilengkapi mejo cahya ing rodha, saengga para tamu bisa kerja saka endi wae ing ruangan kasebut.

Tata letak sing luwih anyar lan luwih jembar nggawe pengalaman jedhing sing luwih apik. Shampoo lan andhuk omah "Pancuran Pancuran", nggawe fasilitas gampang diakses tanpa kudu metu saka kamar mandhi.

Courtyard Burlington nampilake desain lobi paling anyar, ing endi para tamu bisa nikmati lingkungan terbuka lan modern ing njaba ruangane. Bistro sing mentas dirancang minangka Epicenter ing lobi, sing ndadekake koneksi sosial lan kolaborasi karo pilihan kursi sing luwih fleksibel lan informal. Bistro nawakake tamu macem-macem "Digawe pesen" sarapan, nedha awan lan nedha bengi, opsi "rebut lan go", uga fitur macem-macem koktail, bir lan anggur khusus kanggo tamu kanggo santai ing wayah awan.

Frank Vismeg, Managing Director for Burlington Hotels Group and Burloak Hospitality Management Ltd., sing ngawasi operasional hotel, duwe pengalaman internasional sing akeh karo Hilton Hotels, Sheraton lan InterContinental Hotels Group, lan jaringan hubungan sing kuat karo pamrentah, industri lan organisasi layanan . Courtyard by Marriott Hotel bakal nggawa lapangan kerja lan tamu anyar ing kutha kita, sing cocog kanggo ekonomi lokal lan uga kanggo Burlington. ”

Pembangunan hotel iki dikembangake dening TriAxis Construction Limited, perusahaan manajemen konstruksi sing terkenal sing duwe pengalaman lan keahlian luwih saka 25 taun ing industri kasebut.

"Minangka Manajer Pembangunan lan Konstruksi kanggo hotel, tim profesional lan komitmen kita wis mesthekake manawa saben aspek hotel dibangun kanthi kualitas paling apik lan kanthi tliti, supaya bisa ketemu utawa ngluwihi standar paling dhuwur sing ditemtokake dening Marriott," ujare Domenic Fuda, Presiden TriAxis Construction Limited lan mitra ekuitas ing Burlington Hotels Group Inc.

"Kanthi proyek Courtyard by Marriott sing apik iki, kita bakal nawakake salah sawijining merek hotel terkenal ing koridor Burlington, Oakville, lan QEW, sing kalebu fasilitas kelas atas, akomodasi sing apik banget, pengalaman kuliner sing apik banget, lan layanan profesional lan ramah kanthi gaya Eropa , "Ujare Sandra Stewart-Fearnside, General Manager.

"We bangga banget dadi sing pertama nggawa merek Courtyard by Marriott sing sukses banget ing wilayah Burlington / Oakville lan pungkasane entuk panjaluk luar biasa kanggo hotel tingkat pertama ing jejere Pusat Konvensi Burlington," ujare Jack Moreira, Pamilik saka Pusat Konvensi Burlington.

Ing saindenging hotel, para tamu bisa nyambung karo outlet listrik sing akeh. Perpustakaan bisnis nampilake stasiun komputer kapisah sing khusus kanggo nyithak tiket pesawat maskapai lan mriksa status penerbangan.

Green dadi warna teken Couryard wiwit Marriott ngluncurake merek kasebut 30 taun kepungkur. Saiki dadi luwih ijo kanthi nggawe program daur ulang tamu kanggo lingkungan. Receptacles kanggo kertas, kaca, plastik lan logam bisa ditemokake ing sisih cedhak.

Hotel enem lantai iki nduweni kolam renang banyu asin njero ruangan sing digawe panas, pusat kebugaran lan umbah-umbah tamu, lan nawakake ruang pertemuan 1,800 kaki persegi kanggo nampung fungsi nganti 120 wong. Hotel kasebut jejer karo dalan sing digawe panas lan ditutup menyang Pusat Konvensi Burlington sing dilengkapi ruang pertemuan fleksibel 20,000 kaki persegi sing bisa digunakake nganti 1,200 tamu.

www.marriott.com/yhmbu utawa Telpon: 1.888.236.2427

Babagan Courtyard by Marriott

Courtyard by Marriott nawakake lingkungan sing nyenengake sing mbantu para tamu tetep terhubung, produktif lan imbang.

Courtyard by Marriott nawakake lingkungan sing nyenengake sing mbantu para tamu tetep terhubung, produktif lan imbang. Layanan lan desain intuisi nyukupi kabutuhane para tamu kanggo pilihan lan kontrol. Kanthi luwih saka 1,100 lokasi ing luwih saka 50 negara lan wilayah, Couryard bangga melu program loyalitas sing menang perusahaan - Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, lan Starwood Preferred Guest® (SPG). Program kasebut, sing dioperasikake kanthi salah sawijining bathi sing ora ana tandhingane, nggawe anggota bisa entuk nilai kanggo hotel tetep gratis, entuk status Elite kanthi luwih cepet tinimbang saiki, lan kanthi lancar buku utawa tebus poin kanggo tetep ing portofolio kasetyan 29 merek lan luwih saka 6,700 hotel sing melu 129 negara & wilayah. Kanggo ndhaptar kanthi gratis utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan program kasebut, bukak members.marriott.com. Kanggo informasi luwih lengkap utawa reservasi, bukak couryard.marriott.com, dadi penggemar Facebook utawa folloouryardHotels ing Twitter lan Instagram

In Paris liyane Courtyard by Marriott kabuka nggawa desain anyar menyang Ibu Kota Prancis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.