Bhutan Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Tujuan impen ing Thailand lan Bhutan olèh hotel dusitD2 anyar

0a1a-166
0a1a-166
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dusit International, salah sawijining perusahaan pangembangan hotel lan properti ing Thailand, terus ngembangake global kanthi mbukak rong resort anyar kanthi merek dusitD2 kelas atas - dusitD2 Yarkay Thimphu, Bhutan lan dusitD2 Ao Nang, Krabi (Thailand).

Dibukak tanggal 15 Desember 2018, dusitD2 Ao Nang, Krabi nyelehake tamu kanthi jarak cedhak pantai lan obyek wisata utama liyane ing kutha pantai sing populer iki, ing Thailand Kidul.

Nalika semana, dibukak tanggal 19 Desember 2018, dusitD2 Yarkay Thimphu, Bhutan minangka hotel merek internasional pertama lan paling gedhe ing kerajaan sing apik. Gambar inspirasi saka Four Friends Harmonious, crita rakyat sing disenengi babagan papat kewan sing kerja bareng-bareng panen woh saka wit gaib, saben lantai tamu hotel khusus kanggo kewan sing beda-beda. Motif warna-warni lan kontemporer saka makhluk kasebut nghias tembok saben 83 kamar lan suite sing apik.

Ing jejere lobi sing apik sing nampilake karya seni lokal, penawaran hotel saiki kalebu spa Thailand, gym sing lengkap, lan restoran ing saindenging jagad internasional. Bar sing apik lan restoran Thailand asli sing asli ing Bhutan bakal diterusake.

Objek wisata populer kayata Buddha Point (Kuensel-Phodrang), Tashichho Dzong sing apik, Royal Botanical Park, lan Clock Tower Square kabeh gampang diakses saka lokasi utama kutha ing kutha kasebut ing ibukutha kerajaan, Thimphu.

"Dirancang kanggo nggambarake lan antisipasi kabutuhane lan pepenginan para plancongan sing hyper-nyambung saiki, resort dusitD2 kita duwe kombinasi unik, kenyamanan lan gaya, nggawe papan sing padhang kanggo para tamu kanggo bersosialisasi lan sesambungan," ujare Pak Lim Boon Kwee, Kepala Operasi Petugas, Dusit International. "Kita seneng banget nampani dusitD2 Yarkay Thimphu, Bhutan lan dusitD2 Ao Nang, Krabi menyang portofolio hotel global sing saya akeh, lan kita ngarep-arep tamu sing nyenengake kanthi layanan tamu sing apik."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov