Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Fashion Warta Mewah News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Baris Royal kanggo Minggu Mode Transatlantik Cunard diumumake

0a1a-167
0a1a-167
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Cunard ngumumake antrian lintang kaping lima kanggo Transatlantik Fashion Week Crossing kaping papat, sing bakal ditindakake tanggal 28 Juli nganti 4 Agustus 2019 (M922) ing garis mewah mewah Ratu Mary 2. Kepala pelayaran kasebut bakal dadi pabrik kraton Stephen Jones OBE, sepatu maven Stuart Weitzman, lan model ikonik Amerika Pat Cleveland. Sejarawan Mode Colin McDowell MBE, panganggit Lindy Woodhead lan wakil ketua Burberry Rose Marie Bravo CBE uga bakal melu barisan para inovator industri. Persimpangan pitung wengi bakal nampilake acara landasan pacu, diskusi sing menehi inspirasi, makan malam sing dipesen lan Q & A karo para ahli ing papan kasebut.

Militer Inggris Stephen Jones OBE dianggep salah sawijining milliners sing paling berpengaruh ing pungkasan abad kaping 20 lan awal abad kaping 21. Diterangake dening Vogue minangka 'wong sing bakal teka nalika nggawe topi berita utama', dheweke wis kerja bareng kabeh wong saka Diana, Putri Wales nganti Mick Jagger lan mode hebat kalebu Vivienne Westwood. Stephen bakal nampilake potongan sing paling apik ing rong acara landasan pacu ing pesawat lan melu sesi Q&A.

Stephen Jones OBE menehi komentar, "Aku seneng melu ing Minggu Fashion Transatlantik Cunard musim panas ngarep, nuduhake topi ing kapal sing paling megah ing jagad iki. Aku ngarep-arep bisa nuduhake wawasan, tips lan tren mbesuk sing kudu ditunggu-tunggu, karo kanca-kanca kapal liyane. ”

Cunard uga bakal kerja sama karo Gradu Fashion Foundation, organisasi nirlaba sing saben minggu nampilake Gradu Fashion Week kanggo ngrayakake kreativitas siswa lan lulusan ing industri kasebut. Pemenang sadurunge penghargaan The Graduate Fashion Week kalebu Stella McCartney lan Christopher Bailey. Enem lulusan bakal dipilih dening Graduate Fashion Foundation lan Colin McDowell MBE lan bakal duwe kesempatan kanggo nampilake potongan-potongan koleksi kasebut ing acara landasan pacu sajrone pelayaran.

"Minggu Mode Transatlantik Cunard ing kapal Ratu Mary 2 minangka acara sing kudu dialami," ujare Josh Leibowitz, SVP saka Amerika Utara Cunard. "Iki minangka pelayaran sing paling dhuwur amarga tamu entuk akses langsung menyang sawetara jeneng paling gedhe ing industri."

Rincian tambahan babagan pimpinan industri kalebu:

• Stuart Weitzman: Desainer, pengusaha sepatu Amerika, lan pangadeg perusahaan sepatu eponymous, Stuart Weitzman wis ngrancang alas kaki kanggo Beyoncé, Taylor Swift lan royalti Inggris. Weitzman bakal nyenengake para tamu kanthi nampilake sepatu karpet abang, melu Q&A lan menehi ceramah inspirasi babagan karir.

• Pat Cleveland: supermodel mode Amerika sing wiwitane sukses ing taun 1960an lan 1970an, Pat minangka salah sawijining model Afrika-Amerika pertama ing industri mode sing entuk pinunjul minangka landasan pacu lan model cetak. Pat bakal melu Q&A babagan mode babagan limang dekade.

• Colin McDowell MBE: Sejarawan mode lan komentator gaya sing dihormati, bali kaping papat menyang Cunard lan bakal dadi tuan rumah diskusi lan lokakarya interaktif.

• Lindy Woodhead: Lindy, sing makarya ing mode internasional luwih saka 25 taun, minangka panulis War Paint lan Pak Selfridge. Dheweke bakal menehi ceramah babagan karir, melu Q&A lan mlebu buku.

• Rosemarie Bravo CBE: Sajrone karir, Rosemarie wis nyekel jabatan kepemimpinan ing sawetara bisnis mode utama lan saiki dadi wakil ketua ing Burberry, sing dadi CEO wiwit taun 1997 nganti 2005. Sajrone dheweke mlebu model top Kate Moss lan direkrut desainer Christopher Bailey ing taun 2001. Rosemarie bakal melu Q&A.

• Stanley Tucker: Kanthi pengalaman luwih saka 40 taun ing bisnis pria mewah, Stanley gabung karo Burberry ing taun 1997 dadi SVP Menswear Worldwide ing ngendi dheweke dadi instruksi kanggo ngembangake bisnis pria. Stanley bakal dadi tuan rumah lokakarya gaya pria lan melu Q&A.

• Agensi Model STORM: Salah sawijining agensi model sing paling akeh digoleki ing London, STORM bakal bali menyang Minggu Mode Transatlantik kanggo nyedhiyakake barang-barang kasebut ing acara landasan pacu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov