24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner Warta Breaking Dominica News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Anggur & Roh

Juara juara Dominica diumumake

0a1a-168
0a1a-168
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Melinda Lowe minangka pemenang hadiah utama kanggo Rasa lan Menang karo Rasa Dominica. Ibu Lowe menangake Mas Domnik 2019 Experience kanggo 2 wong sing bakal kalebu tiket pertunjukan, kostum lan mbuwang dhuwit. Miturut CEO / Direktur Pariwisata: "Pancen hadiah utama festival panganan iki minangka paket Karnaval amarga CTO ngumumake taun 2019 minangka taun Festival. Karnaval Dominica, Mas Domnik bakal dadi sing pertama saka telung Festival musik utama sing dianakake dening Isle, Dominica alam ing taun 2019. ”

Rasa Dominica diatur dening Discover Dominica Authority. Kegiatan sing diwiwiti wiwit dina Jumuah 19 Oktober - Jumuah 30 November nuduhake macem-macem masakan Dominica lan nawakake macem-macem pilihan saka panganan jalanan nganti kreasi koki terinspirasi, kanggo teh herbal lan umume rumungan Bush sing misuwur.

40 perusahaan panganan ing macem-macem wilayah ing pulau kasebut melu. Tujuan saka Rasa Dominika ora mung kanggo promosi masakan Dominika lan supaya wong bisa ngunjungi akeh perusahaan panganan, nanging uga kanggo nambah penghasilan lan ningkatake perusahaan kasebut. Kegiatan kasebut ditargetake warga lokal uga pengunjung. Iki minangka dalan sing digunakake kanggo njelajah pulau lan penawaran Masakan sing unik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov