Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam LGBTQ News Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pusat pengunjung GVB ganti jeneng kanggo ngurmati Pak Guam Pariwisata

Foto-1
Foto-1
ditulis dening Dmytro Makarov

Biro Pengunjung Guam (GVB) kanthi bangga ngganti jeneng pusat pengunjung kanggo ngurmati salah sawijining pionir Guam ing industri pariwisata. Pusat Pengunjung Norbert "Bert" R. Unpingco diluncurake sajrone upacara khusus tanggal 18 Desember 2018, ing kantor pusat GVB ing dalan Pale San Vitores Road ing Tumon.

Fondly dikenal minangka "Pak. Pariwisata Guam, ”Unpingco ngrewangi ngembangake industri pengunjung Guam wiwit taun 1970an. Nalika ngerti Unpingco nampa "Discover America Award" amarga kerjane promosi pariwisata ing daratan AS, mantan Gubernur Carlos G. Camacho njaluk bali menyang Guam kanggo mbantu promosi pulau kasebut. Saka kana, Unpingco dadi manajer umum GVB pertama, uga nyekel posisi kunci liyane ing perusahaan keanggotaan umum, non-saham lan nirlaba. Kajaba iku, dheweke mbantu ngiyatake program kayata WAVE! (Sugeng rawuh Kabeh Pengunjung Enthusiastically), sing nyengkuyung warga lokal supaya melu pariwisata.

Senator Jim Espaldon nulis undang-undang umum kanggo miwiti pangowahan resmi kanggo ngganti jeneng pusat pengunjung kanggo ngurmati kerja lan komitmen Unpingco kanggo komunitas pulau.

"Aku seneng manawa ganti jeneng kasebut digawe kanggo ngurmati lan ngrayakake Pak Bert Unpingco - Pak Pariwisata," ujare Senator Espaldon. "Dheweke nggawa roh håfa adai menyang endi wae. Industri saiki dadi industri amarga dheweke lan kita matur nuwun amarga wis puluhan taun ngladeni Guam dadi tujuan kelas internasional. ”

Jim Espaldon (Senator saka Legislatif Guam ke-34), Dennis "DJ" Unpingco (putu Bert Unpingco), Pualei Unpingco (putu Bert Unpingco), Gloria Unpingco Santiago (putri Bert Unpingco), lan Dennis Unpingco (putrane Bert Unpingco ).

Jim Espaldon (Senator saka Legislatif Guam ke-34), Dennis "DJ" Unpingco (putu Bert Unpingco), Pualei Unpingco (putu Bert Unpingco), Gloria Unpingco Santiago (putri Bert Unpingco), lan Dennis Unpingco (putrane Bert Unpingco ).

"Nalika sapisanan miwiti dadi wakil manajer umum Biro, Paman Bert asring mampir lan kita bakal ngobrol babagan pariwisata, uga ide lan kontribusine kanggo Guam. Semangat terus urip ing karya sing ditindakake, "ujare Presiden lan CEO GVB, Nathan Denight. "Ngganti jeneng pusat pengunjung duweni pengaruh sing luwih gedhe kanggo ngurmati memori lan peran sing ditindakake ing industri pariwisata Guam."

Unpingco tilar donya ing 2017 nalika yuswa 83 taun. Dheweke isih urip karo garwane, Virginia Lujan Taitano Unpingco, 9 anak (Gloria, Bonnie, Dennis, Carlos, Therese, Jeanine, Evangeline, Billy, lan Raphael), lan akeh putu lan simbah. Dheweke manggon ing desa Sinajana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.